42 Part time Doctorat Programe în Studii de afaceri 2024

Part time Doctorat Programe în Studii de afaceri 2024Filter
    • Hung Hom, Hong Kong

    La zi, Part time

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Universitatea Politehnică din Hong Kong (PolyU) aspiră să fie o universitate inovatoare de clasă mondială, cu un puternic simț al responsabilității sociale, condusă de motto-ul său, „A învăța și a aplica, în beneficiul omenirii”. Angajamentul neclintit al Universității față de excelență a câștigat recunoaștere internațională, clasată în mod constant printre primele 100 de universități din întreaga lume.

    • Honolulu, Statele Unite ale Americii
    • Online USA

    La zi, Part time

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Obiectivul doctorului în afaceri internaționale este de a ajuta studenții să urmeze o carieră academică într-o universitate, mai degrabă decât să le învețe abilitățile necesare pentru a gestiona oamenii într-o corporație multinațională.

    • Sidcup, Regatul Unit

    La zi, Part time

    În campus

    Engleză

    Applicants for PhD via MPhil should have either a first-class or upper second-class honors degree from a UK Higher Education Institution or an overseas qualification rated as equivalent. We are also enthusiastic to hear from applicants who are advanced arts practitioners from across the theatre and creative industries despite not having the above formal degrees.

    • Geneva, Elveţia

    La zi, Part time

    2 ani

    Amestecat, Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    Oferim mai multe tipuri diferite de programe de Doctor în Administrare a Afacerilor (DBA): DBA / Doctorat gradul de disertare sau piese de cercetare (Online sau Geneva Campus), Executive DBA și Double DBA Degene (Geneva-Zagreb-Moscova) Online sau format mixt.

    • Paris, Franţa

    Part time

    3 ani

    În campus

    Engleză, Franceză

    Doctoratul executiv de la Université Paris-Dauphine este un program la nivel de doctorat, bazat pe conceptul de „cercetare angajată”, care este oferit profesioniștilor care lucrează pentru a le oferi toate instrumentele de cercetare necesare pentru a-și teoretiza experiența profesională și a produce cercetări academice. de cea mai înaltă calitate.

    • Sydney, Australia

    La zi, Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Doctor of Business Leadership (DBL) este conceput pentru a pregăti directorii seniori pentru a-și asuma mai eficient responsabilitatea generală de conducere în cadrul unei organizații substanțiale cu mai multe afaceri care operează pe piețele naționale și globale intens competitive.

    • Riga, Letonia

    La zi, Part time

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Programul de studii doctorale „Economie și afaceri” este singurul program de acest gen din Letonia, care va acoperi subramurile din sectorul economiei și antreprenoriatului. Scopul programului de doctorat este de a pregăti cercetători de înaltă calificare, lideri din industrie și organizații, precum și cadre universitare capabile să dezvolte cercetări independente în domeniul economiei și afacerilor, obținând rezultate științific originale și dovedite, demonstrându-și astfel competența în cercetare, organizare. și management în economie, abordând provocările de afaceri și de dezvoltare educațională și inovare; să pregătească profesioniști de înaltă calificare cu competențe comparabile la nivel internațional în domeniul economiei și afacerilor și o diplomă de doctor în știință comparabilă la nivel internațional, oferind economiei naționale profesioniști de înaltă calificare.

    • Limerick, Irlanda

    Part time

    4 ani

    În campus

    Engleză

    • The Valley, Anguilla

    Part time

    3 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Programul online de doctorat în filosofie (Ph.D.) (180 ECTS) al Global Humanistic University vă va oferi abilități de cercetare și de gestionare a informațiilor, abilități de analiză și rezolvare a problemelor, competențe interpersonale și de conducere și vă va ajuta cu dvs. -deprinderi de management și de lucru, precum și aptitudinile dumneavoastră de comunicare scrisă și orală.

    • Online Malta

    La zi, Part time

    36 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Our Ph.D. students cover a wide range of current topics in management: International Business, Finance, Accounting, Controlling, Human Resource Management, Marketing, (Information) Technology Management, Data Analytics, Consulting, Counseling / Training, Interim Management, Entrepreneurship, Innovation Management, Change Management, Leadership / Management, Health Care, Automotive, Tourism and Hospitality etc.

    • Brighton, Regatul Unit

    La zi, Part time

    5 ani

    În campus

    Engleză

    • Zürich, Elveţia
    • Online Switzerland

    Part time

    2 semestre

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    UNIVERSITATEA DE GESTIONARE A RĂZBOIULUI UMAN COLLÉGIUM ȘI ȘCOALA DESPRE NOBEL BISUNESS ȘCOALA DESCHISĂ UNIVERSITATEA ȘTIINȚELOR EUROPENE DE AFACERI lansează Europa anunță un curs DBA recunoscut public în anul universitar 2020/2021 1.semester.

    • Paris, Franţa

    La zi, Part time

    3 ani

    Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză, Franceză

    Doctoratul în Antreprenoriat Internațional de la Horizons University pregătește studenții pentru poziții de conducere în organizații globale, cariere ca consultanți independenți, antreprenori, cercetători în afaceri și, de asemenea, manageri de proiect și proprietari de afaceri.

    • Porto, Portugalia

    La zi, Part time

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Școala de Economie și Management, Universitatea din Porto, este o școală de top în economie și management din Portugalia, cu o experiență îndelungată în predare și cercetare în aceste domenii. Prin înscrierea în programul de doctorat, studenții beneficiază de expertiza și experiența acestei comunități de cercetare cele mai distinse.

    • The Hague, Ţările de Jos
    • Online Netherlands

    Part time

    4 ani

    Amestecat, Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    Școala Internațională de Afaceri, Haga ( IBSH ), oferă un doctorat. program în studii de afaceri și management, în cooperare cu Universitatea Sapienza din Roma, Italia. Doctoratul programul este cu jumătate de normă și, prin urmare, este potrivit pentru profesioniștii care doresc să obțină un doctorat în combinație cu cariera lor.