PHDSTUDIES

Compară 3 Doctorate în TESOL

Un doctorat este un grad academic postuniversitare recunoscut la nivel global acordate de instituțiile de învățământ superior și a universităților pentru oamenii de știință care depun o disertație bazată pe cercetări originale și extinse într-un domeniu ales. Studenții care aspiră la acest lucru la nivel cu un mentor pentru a dezvolta un proiect de cercetare pe un subiect dat.

Ce este un doctor în TESOL? Programul este ideal pentru practicarea educatori pentru a afla mai multe despre cercetarea și aplicarea teoriei educației în profesia de predarea limbii engleze pentru vorbitori de alte limbi. Acesta este conceput pentru a pregăti supraveghetori de învățământ superior, profesori ESL, cercetători, educatori de profesori, de curriculum și administratori pentru o carieră într-o industrie în evoluție. se concentreze Programul include ESL aplicata si de cercetare EFL, curriculum și materiale de dezvoltare, formarea cadrelor didactice, integrarea tehnologiei în ESL, metodologia TESOL și teoria și factorii psiholingvistică, sociolingvistice și culturale de însușire a limbii străine.

Beneficiile de doctorat TESOL includ dobândirea capacității de a evalua de cercetare, în curs de dezvoltare o înțelegere mai profundă a rolului lingvisticii și promovarea impactului factorilor culturali și sociali în procesul de predare a doua limbă.

Costurile pentru programul de doctorat variază între instituții. Elevii interesati de inscrierea intr-un doctorat TESOL ar trebui să caute diverse programe de așteptări disponibile și să solicite costuri din școlile individuale.

Absolvenți care câștigă un doctorat TESOL se pot aștepta să găsească o varietate de diferite oportunități de carieră în învățământul superior. Cu toate acestea, există multe alte ocupații pentru studenți de a explora. Printre acestea se numără specialistul de admitere, director executiv centru, director academic, manager de admitere, chestorul de dezvoltare profesională, specialist în limba și politica și administrator de comunicații. Alții ar putea lua în considerare academice consiliere, tutoring, sau scrierea și editarea de manuale sau curriculum-ului programului.

Din cauza cererii mari pentru programe de doctorat TESOL, multe opțiuni internaționale sunt disponibile. platforme de învățare la distanță sunt flexibile și convenabile pentru profesioniștii de astăzi ocupat. Pentru a începe, căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

 

3 Rezultate din TESOL Filter

Doctor în cercetare TESOL

University of Stirling
Doctorat
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
36&nbsp;-&nbsp;96 luni
Engleză
Campus

Acest curs de doctorat este dedicat în întregime TESOL Research. Acest doctorat va fi de interes pentru cei care au un background în limbi, lingvistică, lingvistică aplicată s ...

Citeste mai mult

Medic online de educație în tesol (ed.d.)

Anaheim University Online
Doctorat
Sept 2020
<
Frecvență redusă
<
3&nbsp;-&nbsp;4 ani
Engleză
Online

Câștigați-vă acreditatul doctor în educație în predarea limbii engleze la vorbitori de alte limbi (Ed.D. in TESOL) on-line în timp ce studiați față în față cu profesorii și co ...

Citeste mai mult

Doctor în predarea limbii engleze ca limbă străină (TEFL)

University of Tehran, Kish International Campus
Doctorat
Sept 2020
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Campus

Programul de doctorat în TEFL este conceput pentru acei studenți care sunt dispuși să avanseze Cunoștințele lor pedagogice în predarea limbii engleze, metodologii de cercetare ...

Citeste mai mult