7 Doctorat Programe în Taiwan for 2024

Doctorat Programe în Taiwan for 2024Filter
    • 135號, Taiwan

    La zi

    8 semestre

    În campus

    Engleză

    Yuan Ze University oferă programe de doctor în inginerie sub Colegiul de Inginerie, Colegiul de Informatică și Colegiul de Inginerie Electrică

    • Chiayi City, Taiwan

    La zi

    3 săptămâni

    În campus

    Engleză

    Programul de doctorat, care oferă cursuri de formare academică pentru studenții care vizează să urmeze o carieră academică în domeniul ingineriei electrice la învățământul superior sau de instituții de cercetare, este adaptată a făcut potrivit nevoilor diferite ale elevilor în viitorul lor de cercetare academică. Cu îndrumarea din consilierii, cursuri sunt concepute pentru nevoile studenților cele mai bune potrivire perfectă în viitor direcția lor de cercetare.

    • Hsinchu, Taiwan

    La zi, Part time

    În campus

    Engleză

    Pe langa cursurile bazate pe cunoaștere, hands-on activități, cultivarea creativității, iar cursurile Capstone sunt special oferite în formarea noastră.

    • Taipei, Taiwan

    La zi

    În campus

    Engleză

    Fondată în 1983, Institutul Universitar de Studii Strategice și Internaționale (GIIASS) se concentrează pe cercetarea în domeniul politicii internaționale, al securității internaționale, al afacerilor regionale și al strategiei.

    • Taichung, Taiwan

    În campus

    Engleză

    • Taipei, Taiwan

    În campus

    Doctoratul Programul în studii de comunicare este conceput pentru a hrăni conducerile sau cercetătorii care se angajează în cercetarea și educația comunicărilor. Absolvenții noștri se vor uita la transpunerea viziunii lor în elaborarea politicilor și modelarea viitorului industriei.

    • Chiayi, Taiwan

    La zi

    3 ani

    Amestecat, Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    Pentru a îmbunătăți efectul învățării, asigurați modul de învățare diversificat, participați la mediul de lucru real cât mai devreme posibil, combinați teoria cu practica, cultivați studenții pentru a deveni talente cu cunoștințe profesionale și abilități practice, formulați măsurile pentru implementarea Off-Campus Stagiul studenților din Departamentul de Administrare a Afacerilor, Universitatea Nanhua (denumite în continuare „Măsurile”) în conformitate cu Măsurile pentru implementarea stagiului în afara campusului studenților Universității Nanhua. .Vizitați site-ul web al programului pentru a verifica detaliile: http://bmanagement2.nhu.edu.tw/main.php .Vizitați site-ul Afacerilor Internaționale și Transfrontaliere pentru a verifica modul de aplicare: http: // iica3. nhu.edu.tw/Web/index