PHDSTUDIES

Caută Programe de Doctorat în Tehnologie marină Cu jumătate de normă în Asia 2021

Unul trebuie să realizeze două lucruri atunci când câștiga un doctorat. În primul rând trebuie să înțelegem pe deplin un anumit subiect. În al doilea rând, trebuie să extensiv în cunoștințe despre acest subiect.

Elevii cu o pasiune pentru mediile nautice și acvatice ar putea dori să afle mai multe despre tehnologia marină. Acest câmp cuprinde proiectare și inginerie navale, precum și alte industrii care gravitează în jurul comerțului și gestionarea ecosistemelor acvatice. Aceasta poate include, de asemenea, comerțul, reglementarea și eforturile de conservare.

Studenții care finalizează cu o parte a gradului lor din Asia sunt în creștere în număr. În prezent, al doilea și al treilea cele mai mari economii sunt în Asia. Fara limitare, elevii au descris momentul în Asia, ca cea mai bună experiență din viața lor. Astăzi, trei din cele patru țări cele mai populate din lume sunt în Asia: China, India, Indonezia și.

Contactează Direct Școlile Cele Mai Bune Doctorate în Tehnologie marină Cu jumătate de normă în Asia 2021

2 Rezultate din Tehnologie marină, Asia Filter

Doctor în filozofie (doctorat) în resurse de apă

UAEU United Arab Emirates University
Doctorat
Aug 2021
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
4 ani
Engleză
Campus

Programul de absolvire a resurselor de apă oferă un doctorat. licență în resurse de apă, care răspunde nevoilor naționale de dezvoltare a resurselor sale de apă. Programul viz ...

Citeste mai mult

Gradul De Doctor în Inginerie Engine Marină

哈尔滨工程大学
Doctorat
Sept 2021
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Gradul Doctor în Marine Engine Engineering are domenii de cercetare în general de performanţă şi Sistemul de Analiză a Marine Power Equipment, vibratii si zgomot de control al ...

Citeste mai mult