$close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară 5 Doctorate în Tehnologii alimentare

Un Doctor în Filosofie, doctor scurt este un grad academic avansat câștigat în diverse domenii, ceea ce înseamnă interesele majore și realizări în cercetare.

Contactează Direct Școlile despre Compară 5 Studii Doctorale în Tehnologii alimentare 2022

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
Peter the Great St. Petersburg Polytechnic University
Saint Petersburg, Rusia

Programul este dedicat pregătirii tinerilor oameni de știință și specialiști în următoarele teme de cercetare: Biotehnologia substanțelor biologic active derivate din material ... +

Programul este dedicat pregătirii tinerilor oameni de știință și specialiști în următoarele teme de cercetare: Biotehnologia substanțelor biologic active derivate din materiale vegetale, Biotehnologia moleculară, Biotehnologia mediului, Biotehnologia produselor alimentare specializate, Cercetarea privind calitatea și siguranța materiilor prime, produse alimentare finite, ingrediente și substanțe biologic active obținute prin metode biotehnologice; metode de evaluare a autenticității produselor și componentelor alimentare biotehnologice. -
Doctorat
Normă întreagă
4 ani
Engleză, Rusă
01 Oct 2022
Campus
 
Free University of Bozen-Bolzano
Bolzano, Italia

Scopul acestui International Ph.D. program este de a instrui o nouă generație de cercetători de renume la nivel mondial pentru a aplica abordări de inginerie și biotehnologie ... +

Scopul acestui International Ph.D. program este de a instrui o nouă generație de cercetători de renume la nivel mondial pentru a aplica abordări de inginerie și biotehnologie la prelucrarea produselor alimentare, oferindu-le oportunități de a transfera și de a face schimb de cunoștințe cu centrele naționale de cercetare și internaționale și industriile. -
Doctorat
Normă întreagă
3 ani
Engleză
Nov 2022
Campus
 
Universidade Santiago de Compostela
Santiago de Compostela, Spania

Globalizarea economiei și piața alimentară fac din tehnologie și siguranța alimentelor o problemă de interes general influențată de numeroși factori. Protecția eficientă a dre ... +

Globalizarea economiei și piața alimentară fac din tehnologie și siguranța alimentelor o problemă de interes general influențată de numeroși factori. Protecția eficientă a dreptului la securitatea alimentară necesită o abordare cuprinzătoare care ia în considerare riscurile asociate alimentelor de la fermă la masă și care ia în considerare toate perspectivele posibile. În plus, ia în considerare într-un mod foarte deosebit importanța crescândă a riscurilor nutriționale, având în vedere prevalența îngrijorătoare a obezității în prezent și în principal la copii și adolescenți. -
Doctorat
Normă întreagă
3 ani
Spaniolă, Gallegan
Oct 2022
10 Sept 2022
Campus
 

Câștigă o bursă în valoare de până la 10.000,00 

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră.
University of Veterinary Sciences
Brno, Republica Cehă

Programul de studii doctorale în domeniul igienei și tehnologiei de prelucrare a alimentelor este un program de studiu axat pe nivel academic, care corespunde stării și nivelu ... +

Programul de studii doctorale în domeniul igienei și tehnologiei de prelucrare a alimentelor este un program de studiu axat pe nivel academic, care corespunde stării și nivelului actual al științei și nevoilor de practică din Europa. Absolvenții studiului de doctorat Igiena și tehnologia de prelucrare a alimentelor au dobândit cunoștințe teoretice aprofundate și abilități practice dobândite în timpul activității creative independente și dobândirea de noi cunoștințe științifice în domeniul de studiu. Absolvenții își pot împărtăși activ cunoștințele în domeniul studiului la nivel internațional și public. Pe baza acestei calificări, absolvenții sunt angajați în principal în instituții de cercetare și universități. -
Doctorat
Normă întreagă
Frecvență redusă
4 ani
Engleză
Sept 2022
Campus
 
Shakarim University
Semey, Kazahstan

Programul educațional Tehnologia produselor alimentare are drept scop formarea personalului înalt calificat, competitiv, îmbunătățirea calității cunoștințelor, formarea unui s ... +

Programul educațional Tehnologia produselor alimentare are drept scop formarea personalului înalt calificat, competitiv, îmbunătățirea calității cunoștințelor, formarea unui sistem pe mai multe niveluri de activități de cercetare în urma nevoilor urgente ale educației și științei moderne. -
Doctorat
Normă întreagă
Russian (Kazakhstan), Kazah
Sept 2022
Campus