PHDSTUDIES

Compară Programe de Doctorat în Tehnologii alimentare in Italia 2020

Un Doctorat, sau o diplomă de Doctor în Filosofie, este o diplomă doctorală acordată de către o universitate academicianului care a îndeplinit toate calificările necesare și care acum poate fi considerat doctor în propriul său domeniu academic.

Italia, oficial Republica Italiană, este o republică parlamentară unitară în cadrul Uniunii Europene, situată în sudul Europei. La nord, se învecinează cu Franța, Elveția, Austria, Slovenia și-a lungul Alpi.

Programe Doctorale de Top în Tehnologii alimentare in Italia 2020

1 Rezultate din Tehnologii alimentare, Italia Filter

Internațional doctor în inginerie alimentară și biotehnologie

Free University of Bozen-Bolzano
Italia, Bolzano
Doctorat
Octombrie 2020
<
La zi
<
3 ani
Engleză
Campus

Scopul acestui program de doctorat internațional este de a instrui o nouă generație de cercetători de renume la nivel mondial pentru a aplica abordări ale ingineriei și bioteh ...

Citeste mai mult