close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Doctorate în Toxicologie

Un doctor de filosofie este mai bine cunoscut prin abrevierea sa, dr. Acesta este adesea cel mai înalt grad acordat în domeniul său, reprezentând vârful educației. Ce este doctoratul în toxicologie? Toxicologia studiului efectului nociv al diferitelor substanțe asupra organismelor vii. Este un domeniu interdisciplinar de studiu cu elemente de chimie, biologie și medicină. Elevii înva… Citeste mai mult

Un doctor de filosofie este mai bine cunoscut prin abrevierea sa, dr. Acesta este adesea cel mai înalt grad acordat în domeniul său, reprezentând vârful educației.

Ce este doctoratul în toxicologie? Toxicologia studiului efectului nociv al diferitelor substanțe asupra organismelor vii. Este un domeniu interdisciplinar de studiu cu elemente de chimie, biologie și medicină. Elevii învață informații cum ar fi machiajul chimic al toxinelor și doza de substanțe chimice care afectează diferite organisme. Datorită diversității câmpurilor, puteți găsi adesea diferite accente pentru grad, cum ar fi chimia analitică, biochimia și medicamentele și biomaterialele.

Un student de doctorat în disciplina de toxicologie, în general, are abilități computationale și analitice puternice. Doctoratul poate fi de obicei folosit pentru a găsi locuri de muncă în cariere legate de toxicologie, precum și de posturi didactice.

Deși un doctorat în programul de toxicologie durează în mod obișnuit aproximativ patru ani pentru a finaliza, școlarizarea și alte considerente financiare pot varia, deoarece aceste programe pot fi adesea găsite în multe țări diferite. Trebuie să cercetați universitățile pentru a găsi o opțiune care să se potrivească cel mai bine situației financiare și nevoilor dvs.

Un absolvent cu doctorat în toxicologie poate găsi în general o muncă într-o serie de domenii legate de știință. Absolvenții încep adesea în laboratoarele de cercetare cu o simțire mai generală înainte de a intra într-un domeniu mai concentrat. Oamenii de știință din domeniul cercetării pot lucra în laboratoare legate de evaluarea siguranței produselor, siguranța publică, domeniul academic și industrial și reglementările legale. Organizațiile de aplicare a legii și industria farmaceutică au angajat toxicologi să facă analize pentru ei.

Deoarece este o diplomă avansată, poate fi mai dificil să găsești o instituție care oferă doctoratul în toxicologie decât un program mai de bază.În ciuda acestui fapt, puteți găsi, în general, doctorat în programe de toxicologie în multe țări diferite. Dacă sunteți interesat să aflați mai multe, căutați programul mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii alese de dvs., completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
Chulabhorn Graduate Institute
Bangkok, Thailanda

Dezvoltarea rapidă a multor țări din regiune a dus la utilizarea pe scară largă a produselor chimice în industrie, agricultură, sănătate publică, precum și în viața de zi cu z ... +

Dezvoltarea rapidă a multor țări din regiune a dus la utilizarea pe scară largă a produselor chimice în industrie, agricultură, sănătate publică, precum și în viața de zi cu zi. Acest lucru a dus la o semnificație -
Doctorat
Normă întreagă
Engleză
Iun 2020
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici