PHDSTUDIES

Programe de Doctorat de Top în Statele Unite ale Abilene Statele Unite ale Americii 2021

Cerințele pentru un program de Doctorat includ adesea ca studentul să fi obținut deja o diplomă de Masterat. În plus, trebuie prezentată o teză sau disertație care să consiste în principal din cercetarea academică originală a studentului. În unele țări, această lucrare poate să trebuiască să fie prezentată în fața unei comisii.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

City of Abilene, Texas are 5 universitati extrem de recunoscut sau colegii care se poate participa pentru masterat sau o diplomă de licență. Universitatea Creștină Abilene are cel mai mare număr de înscrieri, urmat de Colegiul American Comercial, Universitatea Hardin-Simmons, Universitatea McMurry și, respectiv, Texas State Colegiul Tehnic.

Caută Programe de Doctorat în Statele Unite ale Abilene în Statele Unite ale Americii 2021

rezultate găsite Filter

Doctor în asistență medicală

Abilene Christian University School of Nursing
Doctorat
Sept 2021
Engleză
Campus

Pe măsură ce ați progresat în cariera medicală, a trebuit să progresați și pe plan academic. Acum, faceți următorul pas și urmăriți-vă doctorul în practici de asistență medica ...

Citeste mai mult