PHDSTUDIES

Programe de Doctorat de Top în Statele Unite ale Akron Statele Unite ale Americii 2021

Un Doctorat, sau o diplomă de Doctor în Filosofie, este o diplomă doctorală acordată de către o universitate academicianului care a îndeplinit toate calificările necesare și care acum poate fi considerat doctor în propriul său domeniu academic.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

În Akron, Ohio, Universitatea din Akron oferă cel mai mare număr de programe de studii (300), atât universitare și postuniversitare și de licență. De asemenea, aveți AEC Sud Colegiul Ohio, Brown Mackie College și Ohio Colegiul de Massotherapy.

Caută Programe de Doctorat în Statele Unite ale Akron în Statele Unite ale Americii 2021

rezultate găsite Filter

Ph.D. în inginerie

The University of Akron - College of Applied Science and Technology
Doctorat
Sept 2021
Engleză
Campus

Doctorul în filosofie în inginerie este un program de doctorat interdisciplinar oferit pe o bază colegială. Participanții la programul de doctorat interdisciplinar au acces la ...

Citeste mai mult

Audiologie (Au.D)

The University of Akron - Faculty of Civil Engineering
Doctorat
Sept 2021
Engleză
Campus

Audiologie (Au.D) Universitatea din Akron și Kent State University, în afiliere cu Cleveland Clinic Foundation, oferă diploma de doctor în audiologie (AuD) prin Northeast Ohio ...

Citeste mai mult