PHDSTUDIES

Programe de Doctorat de Top în Statele Unite ale Fayetteville Statele Unite ale Americii 2021

Un Doctorat poate varia în funcție de instituția și de țara în care este oferit. Mulți oameni de știință urmează un Doctorat datorită motivației puternice de a contribui la comunitatea academică, precum și la curiozitatea reală pe care o au cu privire la domeniul lor de studiu.  

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Fayetteville este al treilea cel mai mare oraș din statul de Arkansas și cotat ca unul dintre cele mai bune locuri pentru a se pensioneze. Universitatea din Arkansas este site-ul cel mai faimos al orașului și de universitate pilot în stare mare. Orasul este cunoscut pentru a oferi gradul de arhitectura si programe de masterat, printre altele.

Caută Programe de Doctorat în Statele Unite ale Fayetteville în Statele Unite ale Americii 2021

rezultate găsite Filter

Doctorat în agricultură, alimentație și științe ale vieții cu concentrare de horticultură

University of Arkansas Dale Bumpers College of Agricultural, Food and Life Sciences
Doctorat
Sept 2021
Engleză
Campus

Doctoratul diploma în știința plantelor este administrată în comun cu Departamentul de patologie a plantelor. Doctoratul programul durează trei până la patru ani și necesită c ...

Citeste mai mult

Doctorat în spațiu și științe planetare

University of Arkansas J. William Fulbright College of Arts and Sciences
Doctorat
Sept 2021
Engleză
Campus

Programul oferă cursuri avansate și experiență de cercetare pentru persoanele care caută cariere în sectoarele academic, guvernamental, privat sau militar al spațiului și al ș ...

Citeste mai mult