PHDSTUDIES

Programe de Doctorat de Top în Statele Unite ale Berkeley Statele Unite ale Americii 2021

Un Doctorat, sau o diplomă de Doctor în Filosofie, este o diplomă doctorală acordată de către o universitate academicianului care a îndeplinit toate calificările necesare și care acum poate fi considerat doctor în propriul său domeniu academic.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Berkeley California nu are prea multe universități majore, dar face pentru el cu Universitatea sa acreditat din California, Berkeley. Ea are cel mai mare număr de studenți înscriși în programe de gradul în oraș.

Caută Programe de Doctorat în Statele Unite ale Berkeley în Statele Unite ale Americii 2021

rezultate găsite Filter

Doctor în psihologie

The Wright Institute
Doctorat
Sept 2021
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Curriculum-ul PsyD al The Wright Institute este atent conceput pentru a dobândi sistematic cunoștințe și capacități clinice progresiv mai sofisticate. Această abordare de dezv ...

Citeste mai mult

Doctorat în Astrofizică

University of California Berkeley
Doctorat
Sept 2021
Engleză
Campus

Departamentul de Astronomie oferă un program de absolvent destinat unui doctorat. licențiat în astrofizică. Studenții care intră nu trebuie să se fi specializat în astronomie, ...

Citeste mai mult