PHDSTUDIES

Programe de Doctorat de Top în Statele Unite ale Miami Statele Unite ale Americii 2021

Un Doctorat, sau o diplomă de Doctor în Filosofie, este o diplomă doctorală acordată de către o universitate academicianului care a îndeplinit toate calificările necesare și care acum poate fi considerat doctor în propriul său domeniu academic.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Miami este în reședințele de județ din Miami-Dade County, situat pe coasta Atlanticului, în sudul Floridei. Miami este clasat pe locul al șaptelea în întreaga Statele Unite, atunci când vorbim despre înscrierea elevilor pe cap de locuitor. Miami este, de asemenea, cunoscut sub numele de profit și programe profesionale non-profit.

Caută Programe de Doctorat în Statele Unite ale Miami în Statele Unite ale Americii 2021

rezultate găsite Filter

Doctorat și MS în marine, atmosferă și geoștiințe (GRE renunțat)

University of Miami Rosenstiel School
Doctorat
MSc
Aug 2021
<
Normă întreagă
<
2&nbsp;-&nbsp;5 ani
Engleză
Campus

Oferim doctorat și MS în 6 programe: Științe atmosferice, biologie și ecologie marină, ecosisteme marine și societate, geoștiințe marine, meteorologie și oceanografie fizică ș ...

Citeste mai mult