PHDSTUDIES

Programe de Doctorat de Top în Statele Unite ale Corvallis Statele Unite ale Americii 2021

Un doctorat este prescurtarea de Doctor of Philosophy. Acest grad este un program postuniversitar livrat la un elev cercetator la nivel înalt care a făcut cercetare aprofundată într-un anumit domeniu sau subiect.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Corvallis, Oregon, cu o populație de mai puțin de 70.000 este principalul oraș din Oregon. Ea are cel mai mare număr de instituții de învățământ superior din întreaga stare de Oregon.

Caută Programe de Doctorat în Statele Unite ale Corvallis în Statele Unite ale Americii 2021

rezultate găsite Filter

Pharm.D. Program

Oregon State University College of Pharmacy
Doctorat
Sept 2021
Engleză
Campus

Farmaciștii practică știința sănătății concentrându-se pe utilizarea sigură și eficientă a medicamentelor și sunt pregătiți să ofere sprijin, consiliere și cunoștințe pacienți ...

Citeste mai mult

Doctor în filosofie (doctorat) și master în științe farmaceutice

Oregon State University College of Pharmacy
Doctorat
Sept 2021
Engleză
Campus

Colegiul de farmacie de la Universitatea de Stat din Oregon oferă un program de studii orientate spre cercetare în științe farmaceutice, care este proiectat individual pentru ...

Citeste mai mult