PHDSTUDIES

Programe de Doctorat de Top în Statele Unite ale Colegiul de Stat Statele Unite ale Americii 2021

Cele mai populare doctorat este Doctor of Philosophy sau doctorat Doctoranzi și alte doctorate studiu pregăti absolvent pentru a lansa noi planuri care se adaugă la baza de cunoștințe comune de pe câmp. Candidații și titularii de doctorat cauta de multe ori profesii ca profesori și cercetători, dar mulți merg și pe la diferite roluri în sectorul caritabile, publice și private.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

University Park este o suburbie interior de Dallas Texas. Orașul este în primul rând un oraș colegiu bine cunoscut pentru programele de învățământ de inginerie sale religioase, de afaceri și.

Caută Programe de Doctorat în Statele Unite ale Colegiul de Stat în Statele Unite ale Americii 2021

rezultate găsite Filter

Doctorat în Educație muzicală

The Pennsylvania State University Penn State College of Arts and Architecture
Doctorat
Sept 2021
Engleză
Campus

Doctorat în educație muzicală programul oferă un studiu avansat în procesele de predare și învățare a muzicii dintr-o perspectivă bazată pe cercetare. Acesta își propune să ca ...

Citeste mai mult

Doctorat in business

The Pennsylvania State University Smeal College of Business
Doctorat
Sept 2021
Engleză
Campus

Descoperiți un program de afaceri de doctorat condus de excelența academică și definit de colaborare - Ph.D. al Colegiului de Afaceri Penn State Smeal. Programul menține o com ...

Citeste mai mult