Keystone logo

Part time Doctorat Programe în Științe alimentare în Italia pentru 2024

Filtre

Filtre

  • Doctorat
  • Italia
  • Asistență medicală
  • Part time
Domenii de studiu
    Abilități de viață (0)Arta spectacolului (0)Asistență medicală (0)Auto-îmbunătățire (0)Aviație (0)Construcții (0)Jurnalism și comunicare în masă (0)Limbi străine (0)Modă (0)Pedagogie (0)
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Niciun program nu corespunde criteriilor dvs. de căutare. Vă rugăm să vă rafinați filtrele.

Clear filters

Part time Doctorat Programe în Științe alimentare

Ce este Știința Alimentației?
Știința alimentației studiază alimentele și modul în care acestea se leagă de mediu, societate și economie. Include studiul producției, procesării, siguranței și nutriției alimentelor. Știința alimentației include, de asemenea, studiul bolilor și contaminării alimentare.

Ce pot face cu o diplomă în Știința Alimentelor?
O diplomă în știința alimentelor poate duce la o carieră în industria alimentară, lucrând în domenii precum producția de alimente, procesarea, siguranța și nutriția. Absolvenții în știința alimentației pot lucra, de asemenea, în domeniul cercetării bolilor transmise prin alimente și a contaminării. Există oportunități pentru cei cu experiență în știința alimentară de a lucra în agenții guvernamentale sau companii private care sunt implicate în reglementarea industriei alimentare. Absolvenții în știința alimentației pot urma o carieră în mediul academic, predând și efectuând cercetări la universități și colegii.

De ce să studiezi Știința Alimentelor?
Știința alimentației este importantă din mai multe motive. Ne ajută să înțelegem cum alimentele ne afectează sănătatea și mediul, ceea ce poate ajuta la îmbunătățirea metodelor de producție și procesare a alimentelor, asigurându-ne că alimentele pe care le consumăm sunt sigure și hrănitoare. Studiind știința alimentară, putem, de asemenea, să învățăm mai multe despre cum să prevenim și să controlăm bolile transmise prin alimente. În cele din urmă, știința alimentară ne ajută să înțelegem factorii economici și sociali complexi care influențează producția și consumul de alimente.

Licențe în Știința Alimentelor
Diplome de științe alimentare sunt oferite la nivel de licență și absolvent. Programele de licență durează de obicei patru ani și acoperă subiecte precum chimia alimentară, microbiologia și nutriția. Programele de absolvire durează de obicei doi ani și includ cursuri în subiecte avansate de știință alimentară care cuprind fizica și ingineria alimentelor.

Oficial cunoscut sub numele de Republica Italiană, țara se găsește în sudul Europei. Limba oficială este limba italiană și de capital cultural bogat este Roma. Multe dintre cele mai vechi universități lume se află în Italia, în special la Universitatea din Bologna (fondată în 1088). Există trei școli Absolvent superioare, cu "Universitatea statutul ", trei institute cu statut de colegii de doctorat, care funcționează la universitar și nivelul post-universitar.

Cerințele pentru un program de Doctorat includ adesea ca studentul să fi obținut deja o diplomă de Masterat. În plus, trebuie prezentată o teză sau disertație care să consiste în principal din cercetarea academică originală a studentului. În unele țări, această lucrare poate să trebuiască să fie prezentată în fața unei comisii.

Învățarea cu fracțiune de normă vă permite să obțineți o diplomă sau o calificare chiar dacă nu puteți merge la școală cu normă întreagă. Se poate învăța în ritmul propriu, acumulând treptat credite care contează pentru calificarea finală.