Doctoratul în Administrarea Afacerilor - Managementul Sustenabilității

Sustainability Management School

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Doctoratul în Administrarea Afacerilor - Managementul Sustenabilității

Sustainability Management School

Principalul obiectiv al cercetării este integrarea inovatoare a cunoștințelor de afaceri cu aspecte legate de dezvoltarea durabilă. Mai exact, creșterea economică, managementul de mediu și corectitudinea socială sunt părți constitutive ale tuturor proiectelor DBA.

Organizarea programului:

Introducere Această etapă reprezintă o introducere în metodologia cercetării și gestionarea durabilității. Aceasta presupune participarea la atelierele SUMAS, pregătirea revizuirii literaturii și prezentarea studenților.

Selecție A doua etapă este selectarea ariilor de cercetare și a instrumentelor metodologice. Aceasta implică participarea la atelierele SUMAS, alegerea metodelor de cercetare și prezentarea studenților.

Munca individuală Cea de-a treia și cea finală este munca individuală sub îndrumarea atentă a supraveghetorului. Aceasta implică, de asemenea, seminarii colective pentru schimbul de cunoștințe privind progresul cercetării.

Descrierea cursului:

Filosofia teoretică a acestui program DBA depinde de o abordare holistică a rezolvării problemelor și subliniază dezvoltarea abilităților de leadership, a muncii în echipă și a competenței interculturale în mediile de lucru globale ca calități cruciale ale practicii manageriale în momentele în care se schimbă setările organizaționale.

Lucrarea de cercetare va fi organizată în diferite faze, în funcție de diferitele etape ale cercetării. Elevii vor participa la ateliere de lucru cu academicieni și profesioniști proeminenți în domeniul afacerilor și durabilității și vor împărtăși cunoștințe cu alți cercetători pentru a crea noi cunoștințe. Acest lucru va permite studenților să își consolideze capacitatea de a conceptualiza, proiecta și implementa un proiect de cercetare substanțial.

Opțional Taberele experimentale din stațiunile de vacanță din munți sau de pe litoral vor fi utile pentru a crește gradul de conștientizare a vieții durabile și pentru a afla soluții practice pentru provocările legate de mediu.

De exemplu, studenții pot dezvolta proiecte practice în Tabăra de Economie Verde din Paro (Bhutan) sau se pot alătura unui program de Bioenergie în Brazilia, sub îndrumarea atentă a profesioniștilor și profesorilor.

Cerințe pentru programul de doctorat:

 • Formularul de cerere semnat
 • Fotocopie a unui pașaport sau a unui act de identitate valabil
 • Certificate oficiale și diplome oficiale certificate oficial, cu traducere legalizată, dacă nu originale în limba engleză
 • Certificat oficial de studii universitare certificate (în cazul în care solicită transferul creditelor)
 • CV / Resumé care indică atât educația completă, cât și orice experiență de muncă în ordine inversă cronologică
 • Eseu de 3000 de cuvinte care precizează interesele dvs. de cercetare, tematica și motivațiile de cercetare alese, cadrul teoretic, precum și rezultatele așteptate ale rezultatelor cercetării
 • Dacă nu sunteți un vorbitor nativ de limba engleză sau dacă nu ați petrecut ultimii 3 ani într-o școală predată în limba engleză: TOEFL (scor minim de 550 PBT sau 80 IBT) sau IELTS (scor minim 6.0) sau alte standarde Examenele de plasare în engleză. Pentru a trimite automat scorul TOEFL la Sustainability Management School al Sustainability Management School mod automat, introduceți codul instituțional SUMAS TOEFL® - 4629 când luați testul.
 • Taxă de participare de 200 CHF pentru studenții din UE / 500 CHF pentru studenții din afara Europei

Taxa totală

 • Anul 1: 19.000 CHF
 • Anul 2: 13.000 CHF
 • Anul 3: 11.000 CHF

SUMAS nu oferă în prezent niciun program de burse sau granturi.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză
Sustainability Management School

Ultima actualizare September 5, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Online şi campus combinate
Start Date
Data începerii
Contact school
Duration
Durata
3 anii
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
40,000 CHF
Taxele totale pentru un program de 3 ani
Locations
Elveţia - Gland, Vaud
Data începerii : Contact school
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Contact school
Elveţia - Gland, Vaud
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala