Acest program de doctorat cu durata de patru ani pentru profesioniști cu experiență vă oferă posibilitatea de a efectua cercetări aprofundate care vor avea un impact real - fie în propria organizație, fie în sectorul dvs. sau chiar în societate.

Doctoratul în Administrarea Afacerilor este conceput pentru a fi flexibil și adaptate pentru tine și ambițiile tale. Puteți organiza munca dvs. academică în jurul programului dvs. - și a pune împreună propriul program de auto-studiu, sesiuni rezidențiale, conferințe academice, și evenimente.

Cerințe de admitere

Dacă un Doctorat în Administrarea Afacerilor este următorul pas potrivit pentru dvs. - ne-ar plăcea să vă sunăm. Acceptăm admiterea în mod continuu - așa că vă recomandăm să începeți procesul de înscriere cât mai curând posibil, deoarece procesul de aplicare este destul de extins.
Studenții DBA pot începe de două ori pe an : o dată în aprilie și o dată în octombrie.

Pentru a fi acceptat în programul DBA, aveți nevoie de :

  • O diplomă de master (belgiană) sau echivalent (institut străin) cu onoruri ( să fie dovedită cu copii certificate de diplome sau transcrieri ). Eligibilitatea va fi verificată cu cerințele Ghent University / KU Leuven
  • Cel puțin 10 ani de experiență managerială , inclusiv o perioadă la nivel executiv
  • Pentru a dovedi capacitatea intelectuală necesară pentru a se angaja într-o călătorie doctorală. Este necesară o GMAT / GRE (sunt posibile scutiri)
  • Pentru a dovedi fluență în limba engleză
  • Pentru a-ți demonstra motivația pentru o piesă doctorală
  • Să prezinte o idee de cercetare inițială care să se potrivească expertizei noastre de cercetare

Odată ce ați trecut toate sarcinile de doctorat și ați ajuns la sfârșitul călătoriei dvs. de doctorat, câștigați:

  • Un certificat de cercetare în management de la Vlerick Business School .
  • Un doctorat comun gradul de la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor de la Universitatea din Gent si de la Facultatea de Economie și de afaceri la KU Leuven. Ph.D. se acordă după încheierea cercetării și cu apărarea cu succes a disertației doctorale.

De ce programul nostru DBA?

Vlerick Business School , Universitatea din Ghent și KU Leuven și-au unit forțele pentru a crea un program unic de doctorat comun pentru profesioniști cu experiență.

O școală de afaceri internațională triplă acreditată, Vlerick reunește excelența academică, abordarea riguroasă a cercetării și expertiza robustă în afaceri de care aveți nevoie pentru a reuși.

Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, parte din Universitatea Ghent - o instituție de prim rang din întreaga lume și una din principalele universități din Belgia - a creat o reputație științifică puternică și este recunoscută ca un jucător internațional de top în cercetare .

Cercetarea de la Facultatea de Economie și Afaceri acreditate EQUIS din KU Leuven - una dintre cele mai importante universități din întreaga lume - are o istorie îndelungată, cu un număr mare de articole internaționale de referință universitare și cu accent pe relevanță politică și / sau vizibilitate ridicată în lumea corporatistă și guvernul.

De asemenea, suntem membri ai Consiliului Executiv DBA, alăturându-ne 45 de programe DBA din 14 țări, care lucrează continuu pentru a inova în domeniile educației doctorale executive, cercetării de acțiune și managementului angajat.

Vă veți alătura unei comunități diverse de cercetători internaționali și profesioniști din industriile din întreaga lume - oferindu-vă o mulțime de oportunități de a construi conexiuni și de a vă dezvolta cercetarea.

Când vă desfășurați cercetarea cu noi, accesați rețelele noastre academice și de afaceri și participați la evenimentele noastre de cercetare și de afaceri. Și, bineînțeles, veți avea cunoștințele și sprijinul facultății noastre de experți la îndemână - care au toate medii academice puternice. Aflați mai multe despre Facultatea noastră de la Vlerick , Universitatea din Ghent și KU Leuven.

În calitate de participant la programul DBA, deveniți membru al rețelei noastre vaste, Alumni Vlerick . Acest lucru vă oferă o oportunitate neprețuită de a vă conecta cu mii de absolvenți din fiecare sector și industrie din peste 100 de țări.

Absolvire

După finalizarea cu succes a etapei de învățare a programului DBA, se va acorda un "certificat în cercetare de management" de la Vlerick Business School . Participanții care finalizează cu succes studiile lor de doctorat și își susțin teza de doctorat vor primi un doctorat comun. gradul de la Universitatea din Ghent, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor și de la KU Leuven, Facultatea de Economie și Afaceri. Aflați care sunt cerințele de absolvire.

Program predat în:
Engleză
Ultima actualizare December 17, 2018
Acest curs este Online & Campus Combinate
Start Date
Duration
4 anii
Part time
Price
60,000 EUR
Dacă aveți nevoie de mai mult timp pentru a vă completa calificarea, fiecare an suplimentar este de 6.500 €.
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Start Date
Oct 2019
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Start Date
Oct 2019
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date

Oct 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date