Citește Descrierea Oficială

DBA Prezentare generală

DBA este gradul de terminale în afaceri și educație de management care combină cunoștințe foarte dezvoltate și "cercetare în acțiune". UBIS DBA este programul ideal de doctorat care oferă o experiență cuprinzătoare care transformă perspectiva, cariera și viața. UBIS DBA oferă participanților instrumentele și tehnicile necesare pentru a-și dezvolta competențele de cercetare, analiză și gândire critică la cel mai înalt nivel. Astfel, participanții au șansa de a aborda o problemă importantă, nerezolvată, de afaceri și de conducere, într-o abordare riguroasă, meticuloasă și sistematică, care contribuie la succesul organizației lor, dezvoltând în același timp cunoștințe și teorii academice.

DBA și doctorat

Un grad DBA diferă de un doctorat filosofic (Ph.D.) prin concentrarea sa asupra practicii, politicii sau strategiei, în contextul locului de muncă al individului. Ambele doctorate implică dezvoltarea unei lucrări originale substanțiale. Cu toate acestea, un doctorat profesionist, cum ar fi DBA necesită un alt tip de dezvoltare de cercetare de la cel al doctoratului. Pentru un doctorat, cercetarea necesită adesea o contribuție semnificativă la literatura teoretică, în timp ce cercetarea implicată în DBA este în general aplicabilă problemelor mai specifice ale afacerilor și se desfășoară în contextul practicilor profesionale.

Obiectivele DBA

DBA de la o universitate acreditată va oferi participantului posibilitatea de a viza 3 domenii în următoarele cariere:

 • Consultant: să pregătească participantul pentru o carieră în consultanță în management la nivel executiv senior
 • Cercetător: Dotarea participantului cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a realiza o cercetare empirică originală
 • Membru al Facultății: să dezvolte expertiza și abilitățile participanților necesare pentru a deveni membru al unei facultăți sau colegii într-o zonă de afaceri

DBA este un grad de cercetare

Porțiunea de cercetare și teză a programului constă în principal în cercetarea individuală, sub supravegherea profesorilor calificați care oferă o gamă largă de expertiză și o reputație internațională. Fiecare student selectat va primi coaching-ul riguros și adaptat de către facultatea noastră de doctorat. Programul poate acoperi subiecte de cercetare tradiționale în domenii precum managementul, finanțele, marketingul, comportamentul organizațional, precum și subiecte netradiționale în funcție de nevoile studenților. Practic toate subiectele sunt acceptate atâta timp cât cercetarea este conectată la management. Un candidat DBA este obligat să demonstreze capacitatea sa de a: efectua investigații originale; testați, aplicați și examinați propriile sale idei, precum și altele; să înțeleagă relația dintre tema sa și un domeniu mai larg de cunoștințe. Candidații trebuie să identifice problemele actuale și să aplice teorii relevante pentru rezolvarea problemelor

Structura

Un candidat DBA este obligat să demonstreze capacitatea sa de a efectua investigații inițiale; testați, aplicați și examinați propriile sale idei, precum și altele; în cadrul unui câmp mai larg de cunoaștere
Candidații trebuie să identifice problemele actuale și să aplice teorii relevante pentru rezolvarea problemelor.
Gradul este acordat în întregime pe o teză personală de aprox. 50.000 de cuvinte (nu mai puțin de 35.000 de cuvinte).
Calitatea cercetării este singurul factor important pentru acordarea diplomei DBA.

Etapa 1

Cursuri de selecție tematică (în comun de către student și facultate) propunere detaliată de cercetare 6 luni maxim.

Sunt 4 cursuri obligatorii de DBA. Fiecare curs se desfășoară pe o perioadă intensă de 4 zile (2 seminarii în anul 1, 2 în anul 2.

 • Metodologia cercetării generale
 • Managementul tezei: Scrierea pentru succes
 • Metode de cercetare cantitative
 • Metode de cercetare calitative și mixte

Etapa 2

Revizuirea literaturii scriind ipoteze specifice: maxim 6 luni.
15.000 de cuvinte, nu mai puțin de 10.000 de cuvinte.

Etapa 3

Testarea ipotezelor (colectarea datelor empirice) terminarea lucrării: 10 luni max
35.000 de cuvinte nu mai puțin de 25.000
Completarea și durata reală a programului vor depinde de disponibilitatea studenților, capacitatea de cercetare și munca scrisă. Deși succesul de 100% nu poate fi garantat, studenții care sunt capabili să persiste în munca lor și să scrie într-un mod eficient vor ajunge cu siguranță la sfârșitul procesului.

Beneficii

 • Acreditare elvețiană și internațională care asigură standarde de calitate ridicate în materie de educație și eficiență maximă a programelor
 • 24-30 de luni Durata programului cu un program flexibil
 • Programul este structurat pe etape de etapă care permit concentrarea și organizarea tezei
 • 16 campusuri la nivel global permit participanților să participe la cursuri în străinătate
 • Echilibrul academic și profesional - între cadrul conceptual și tehnicile practice care se aplică în mediul de afaceri
 • Profesori și instructori de top, care sunt bine cunoscuți pentru experiența lor de succes atât din experiența academică, cât și din experiențele profesionale.
 • Instrumentele de predare - inclusiv experiența practică care îmbogățește experiența de învățare și care permite cunoașterea să "se scufunde"
  Grupul Diverse - din diferite industrii, promovează diversitatea grupurilor

Admitere

Masterat, sau echivalent, de la o universitate aprobată sau echivalent și o experiență profesională semnificativă.

 • Se poate aplica licența (sau echivalentul) cu programul de validare a experienței profesionale pentru credite.
 • Test de competență în limba engleză: fie IELTS (scor minim 6.5) sau Certificat Cambridge în limba engleză avansată (CAE)
 • Copie de identitate sau pașaport
 • Taxă de aplicare
 • Solicitant recent CV
 • Scrisoare de motivație
 • Două Fotografii recente
 • Scrisoare de recomandare
 • Copie a transcrierilor oficiale (pentru certificatele postuniversitare / Diploma obținută)

Autorizare, acreditare, membri

Departamentul de Educație Cantonală de la Geneva, Universitatea de Afaceri și Studii Internaționale (UBIS) funcționează sub autoritatea Direcției Cantonale de Educație din Geneva.

Eticheta elvețiană de calitate pentru instituțiile de învățământ superior (EduQua) este organismul național de asigurare a calității din Elveția și prima etichetă elvețiană de certificare a calității orientată spre educația continuă a adulților pentru instituțiile de învățământ publice și private din Elveția. EduQua este un organism de acreditare recunoscut și susținut de guvernul Confederației Elvețiene.

Consiliul Internațional de Acreditare pentru Educație în Afaceri (IACBE) este o agenție de acreditare educațională pentru programele de afaceri colegiu și universitar. Este recunoscut de Consiliul pentru Acreditare în Învățământul Superior (CHEA). Este, de asemenea, membru al Rețelei Internaționale pentru Agențiile de Asigurare a Calității în Învățământul Superior - (INQAAHE). IACBE acreditează programe asociate, de licență, masterat și de doctorat în domeniile de afaceri și de afaceri la instituții cu programe de licență și / sau post universitare în întreaga lume

Consiliul pentru Acreditare în Învățământul Superior (CHEA) este o organizație a Statelor Unite de acordare a diplomelor de colegii și universități. Este o promovare națională a calității academice prin acreditare pentru a certifica calitatea organizațiilor care acreditează învățământul superior, inclusiv organizațiile regionale, de credință, private, de carieră și programatică de acreditare. CHEA are aproximativ 3.000 de instituții academice în calitate de membri și în prezent recunoaște aproximativ 60 de organizații de acreditare. CHEA are sediul în Washington, DC.

Rețeaua Internațională pentru Agențiile de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (INQAAHE) este o asociație la nivel mondial de aproape 300 de organizații active în teoria și practica asigurării calității în învățământul superior. Marea majoritate a membrilor săi sunt agenții de asigurare a calității care funcționează în mai multe moduri diferite. INQAAHE lucrează cu (CHEA în SUA, ENQA în Europa) pentru a controla calitatea educațională în aproximativ 140 de țări și în jur de 280 de membri.

Fundația Europeană pentru Dezvoltarea Managementului (EFMD) este o asociație internațională non-profit, cu sediul la Bruxelles, Belgia. Cea mai mare asociere de rețea din Europa în domeniul dezvoltării managementului, are peste 890 de organizații membre din mediul academic, afaceri, servicii publice și consultanță în 88 de țări. EFMD operează sistemul de îmbunătățire a calității EFMD (EQUIS), unul dintre cele mai importante sisteme internaționale de evaluarea calității, îmbunătățirea și acreditarea instituțiilor de învățământ superior în management și administrarea afacerilor.

Consiliul European pentru Educație în Afaceri (ECBE) este acela de a acredita școlile de afaceri din întreaga Europă pentru a asigura excelența în educația și predarea în afaceri. Procesul de acreditare al BCE se bazează pe evaluarea de sine și la egal la egal pentru a asigura îmbunătățirea continuă a calității educaționale

Mai multe organisme de acreditare și organizații de asigurare a calității

Program predat în:
Engleză
Ultima actualizare March 21, 2019
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
24 - 36 luni
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date