Doctoratul în Administrarea Afacerilor

Generalități

3 locații disponibile

Programul de descriere

Luați-vă cariera la nivelul următor, menținând în același timp un echilibru sănătos între viața profesională și viața personală!

Provocator, flexibil și global

Un doctorat din Europa, cu accent pe cercetarea afacerilor și aplicarea acesteia în industrie.

Obținerea titlului de doctor râvnit de la o universitate de renume este un vis pentru mulți profesioniști! Acest lucru necesită dăruire și angajament pentru a lua una dintre cele mai semnificative decizii din viață. Programul DBA este o diplomă completă de doctorat, dar vine cu puține contradicții la un doctorat orientat spre academică. grad. DBA este specializat în utilizarea eficientă a experienței profesionale cheie în urmărirea cercetării implicate în industrie.

Acest grad este dezvoltat și livrat în parteneriat cu Universidad Catolica De Murcia (UCAM), Spania, clasată printre primele 10 universități din Europa de Times Higher Education Ranking-2019 pentru educație de calitate. Gradul final este eliberat de UCAM, care va fi acordat la convocarea de la Universitatea din Spania.

Programul va oferi cursanților abilitățile necesare pentru a contribui la producerea și diseminarea științei aplicate în domeniile managementului și administrării afacerilor. Călătoria de cercetare este facilitată prin resurse digitale bine dezvoltate, tutorele personal și suportul ghidului de cercetare. Această experiență de învățare și cercetare vă provoacă să vă perfecționați expertiza critică și analitică. Vei dezvolta abilități de cercetare pentru a deveni un expert în domeniul tău, cu o capacitate dovedită de a gândi în afara cutiei. Programul este conceput pentru a se încadra în programul aglomerat al seniorilor, asigurându-se că echilibrul muncă-viață-învățare nu este compromis.

141824_pexels-photo-2182969.jpeg

Despre universitate

UCAM este o universitate privată catolică cu 20 de ani de istorie și peste 16.000 de studenți, oferind 33 de licențe oficiale europene proeminente, 45 de masterat și 66 de linii de cercetare de doctorat, printre alte titluri de prestigiu.

Fondată în anul 1996, UCAM este o universitate europeană pe deplin acreditată, cu o misiune clară: să ofere studenților cunoștințele și abilitățile de a servi societatea, să contribuie la extinderea în continuare a cunoștințelor umane prin cercetare și dezvoltare. UCAM împuternicește studenții să-și dezvolte propriile abilități din lumea reală. Infrastructura, laboratoarele și studiourile de top din campus, aliate cu componente practice de învățare vor pregăti studenții să pună în acțiune cunoștințele dobândite.

Studenții trebuie să finalizeze un stagiu într-o instituție publică sau privată unde vor primi un gust al viitorului lor domeniu de expertiză. UCAM a înființat peste cincizeci de grupuri de cercetare în strânsă colaborare cu întreprinderi precum Coca-Cola, Danone, Vodafone și Siemens, oferind unor studenți posibilitatea de a contribui academic.

UCAM este printre primele universități care și-au adaptat programele la sistemul european de calitate pentru educație, în urma Procesului de la Bologna.

Ce este un DBA?

Doctoratul în administrarea afacerilor (DBA) este o diplomă mixtă profesională cu fracțiune de normă, cu scop internațional și reputație, concepută pentru a îmbunătăți practica executivă și profesională prin aplicarea teoriei solide și a cercetării riguroase în probleme reale și complexe în afaceri și management.

Îmbunătățește capacitatea cursanților de a dezvolta teoria cunoașterii, aplicarea lor în afaceri. Aspectul cheie al programelor este dezvoltarea abilităților personale, de consultanță și de cercetare în contextul unei cercetări riguroase și relevante.

Cine ar trebui să ia în considerare un DBA?

Doctorul în administrarea afacerilor este condus de dorința de a aprinde schimbări reale în companiile sau domeniile lor prin luarea deciziilor bazate pe date. Programul va fi de un beneficiu deosebit pentru directori cu experiență de nivel C, manageri superiori, șefi de departamente, consultanți, educatori de management și antreprenori. Experiența DBA îl provoacă pe cursant să ascuțească expertiza critică și analitică. Vă veți dezvolta abilitățile în cercetare pentru a deveni un expert în domeniul dvs. cu o capacitate dovedită de a gândi în afara casetei.

DBA și doctoranzi - Egal, dar diferit

DBA este un program de nivel executiv conceput pentru profesioniștii care lucrează cu o vastă experiență managerială, precum și un masterat, care doresc să avanseze în carieră. DBA are atât rigoare, cât și relevanță, deoarece contribuie la teorie, practică și cercetare în afaceri și management. Programul DBA este un doctorat cu drepturi depline, dar, spre deosebire de doctorat, se concentrează pe experiența profesională.

Doctoratul programul se adresează celor interesați de urmărirea carierelor axate pe cercetare în mediul academic.

Transformați-vă experiența corporativă în cunoștințe și faceți un impact real asupra afacerii dvs. în viitor.

Structura programului

Programul oferă cursuri bine structurate, concepute pentru a construi competențe de cercetare. Acesta este urmat de un proiect de cercetare care urmărește să demonstreze abilitățile și cunoștințele dobândite în cursul inițial, contribuind la îmbunătățirea și îmbunătățirea practicilor comerciale existente.

DBA este structurat în două etape.

Etapa 1: Aceasta cuprinde cinci module predate în anul 1, contribuind la 60 de credite ECTS.

Etapa 2: După finalizarea cu succes a etapei 1, cursanții progresează pentru a finaliza „teza bazată pe practică” finală, care trebuie finalizată în 2 ani de la începutul cercetării.

Durata maximă pentru finalizarea cercetării este de 3 ani, cu un interval de timp minim de 1 an.

Premiul Early Exit

Studenții de succes din etapa 1 vor primi un Master of Philosophy (MPhil) în Management de către Universitatea Catolică De Murcia, Spania, dacă studentul a decis să iasă fără a finaliza teza finală de cercetare.

Durată

Etapa de învățare - 1 an

Etapa de cercetare - 2 ani

Deși termenul pentru cercetare este de 2 ani, cursantul îl poate prelungi cu încă un an. Un student ambițios poate finaliza chiar și cercetarea într-un an, în funcție de programul lor.

Detalii modul

Anul 1

Scopul anului 1 este de a oferi o bază teoretică și practică în metodologia de cercetare pentru cercetare empirică avansată în domeniul managementului. Ultima parte a anului unu este de a aplica cunoștințele și înțelegerea metodologiei de cercetare la un studiu pilot real și la o propunere generală de teză și să reflecteze asupra propriilor sale performanțe ca cercetător.

 • M1. Metodologie și metode de cercetare - 10 ECTS
 • M2. Probleme de cercetare în cadrul managementului contemporan - 10 ECTS
 • M3. Proiect interimar de cercetare (studiu pilot) - 10 ECTS
 • M4. Proiectarea unui proiect de cercetare (propunere de teză) - 20 ECTS
 • M5. Dezvoltarea ca cercetător (reflecție individuală) - 10 ECTS

Anul 2 și 3

Scopul celui de-al doilea și al treilea an este de a efectua cercetări primare depline sub supravegherea unui ghid. Cei doi ani sunt folosiți pentru a produce o teză detaliată care să îndeplinească așteptările de cercetare necesare la nivel de doctorat.

 • M6. Teză practică - 120 ECTS

Master în Filosofie în Management

Premiul Early Exit

Cursanții care finalizează cu succes primul an cu 60 de credite ECTS vor fi eligibili pentru un premiu de ieșire, Master of Philosophy in Management (M.Phil) de la Universidad Catolica De Murcia, Spania. Acest lucru se aplică în cazul în care cursantul decide să părăsească cursul fără finalizarea cercetării finale. Premiul de ieșire este supus unei taxe suplimentare de certificare de 3000 USD (în plus față de taxa de un an).

Cursantului i se va permite să-și reia cercetarea într-o etapă ulterioară dacă dorește să-și continue DBA nu mai târziu de 5 ani de la data ieșirii. Următoarele module trebuie finalizate cu succes pentru a obține o diplomă M.Phil:

 • M1. Metodologie și metode de cercetare - 10 ECTS
 • M2. Probleme de cercetare în cadrul managementului contemporan - 10 ECTS
 • M3. Proiect interimar de cercetare (studiu pilot) - 10 ECTS
 • M4. Proiectarea unui proiect de cercetare (propunere de teză) - 20 ECTS
 • M5. Dezvoltarea ca cercetător (reflecție individuală) - 10 ECTS

Procesul de admitere

Eligibilitate

După depunerea cererii, echipa de admitere o va examina pentru a vă verifica eligibilitatea pentru program. Dacă sunteți eligibil, vă va fi programat un interviu cu panoul de interviuri al programului.

După aprobare, interviul va fi programat cu comisia. Procesul va fi realizat prin telefon / skype / zoom pentru candidații internaționali. Rezultatele vor fi publicate în termen de o săptămână de la interviu.

Criterii de admitere

 • A- Candidații trebuie să aibă un MBA sau o diplomă de master sau echivalent de la instituții recunoscute.
 • B- Candidații trebuie să aibă cel puțin trei ani de experiență de lucru la nivel managerial.
 • C- Candidații trebuie să aibă o cunoaștere aprofundată a limbii engleze scrise și vorbite. Nivel engleză: 6,0 IELTS sau echivalent.

taxă

 • Anul 1 - 7000,00 USD
 • Anul 2 - 3500,00 USD
 • Anul 3 - 3500,00 USD

20% reducere de loialitate pentru membrii absolvenților MBA ai instituțiilor Westford Education Group.

Ultima actualizare Oct 2020

Despre facultate

ABOUT WESTFORD UNIVERSITY COLLEGE Westford University College is one of the leading and prestigious business schools, located in the UAE offering quality educational deliveries across under-graduate, ... Citeste mai mult

ABOUT WESTFORD UNIVERSITY COLLEGE Westford University College is one of the leading and prestigious business schools, located in the UAE offering quality educational deliveries across under-graduate, graduate and vocational professional programs carrying significant value and recognition from awarding bodies and accredited universities having its presence in UK, Lebanon, US, Africa, India, and UAE. Our strategic partnerships and understanding of evolving industry requirements and deep analysis of economic realities ensure that we offer a meaningful and diverse portfolio of management, fashion and technology-based programs. We have developed an integrated alliance with Liverpool John Moores University and Cardiff Metropolitan University in the UK and UCAM in Spain. Over thousands of students from more than 100 different countries are studying at Westford and they have become a part of a learning community that promotes critical thinking, experimental learning, innovation and enterprise. The institution has been recognized for excellence in educational delivery and efficient learning pedagogies and several accolades were offered across the period 2015-19. We have been awarded by Forbes Middle East in 2019, received MENAA award for ‘Best Corporate Brand’ 2019, Asian Education Leadership Award for ‘Asia’s Best Emerging Business School’ , Middle East’s ‘Best International Business College’ in 2017 and The Times Higher Education Award for ‘Outstanding Student Support’ in 2016. Citește mai puţin
Sharjah , Lagos , Emiratele Arabe Unite Online , Cape Town , Kuwait City , Riyadh , Johannesburg , Dammam , Bahrain Online , Accra , Toronto , Dubai , Canada Online , Nigeria Online , Toronto , Cape Town , Abu Dhabi , Malaysia Online , Amman , Marea Britanie online + 19 Mai mult Mai Puțin