Doctoratul în Administrarea Afacerilor

Generalități

Programul de descriere

Edinburgh Business School este Școala de afaceri a Universității Heriot-Watt.

Edinburgh Business School a ajutat profesioniștii care lucrează să devină lideri de afaceri de peste 25 de ani, oferind programe de studii postuniversitare de înaltă calitate și accesibile în afaceri. Programele noastre populare de MBA , Masterat , DBA și doctorat on-line au accelerat carierele a peste 20.000 de absolvenți. Studenții noștri au înregistrat creșteri salariale, au câștigat promoții în cadrul companiilor lor și mulți și-au început propria afacere.

Fiți printre cei mai buni practicieni de soluții de afaceri bazate pe cercetare din lume.

"Programul de doctorat Edinburgh Business School uneste academicienii de primă clasă, formarea riguroasă în metodele de cercetare cu o comunitate de practicieni la nivel mondial. Oferă o oportunitate unică pentru studii flexibile la distanță DBA și doctorat cu opțiunea de a sprijini campusul în Edinburgh, Dubai, Germania și alte baze internaționale ".

Profesorul Abigail Marks, director de programe de cercetare și doctorat

Întâlniți-l pe Dr. Jeanette Vinke, DBA

Vrei să afli mai multe?

Structura programului

Proiectat pentru a ajuta studenții să utilizeze metode de cercetare pentru definirea, implementarea și evaluarea soluțiilor potențiale pentru probleme de afaceri foarte reale, programul DBA și doctoratul constă în două etape: stadiul cursului și etapa de cercetare.

Etapa cursului vă va oferi cunoștințele și expertiza de care aveți nevoie pentru a dezvolta subiectul tezei și înțelegerea procesului de cercetare. Etapa de cercetare constă din două etape, etapa mentorată și faza supravegheată; la finalizarea acestora, veți depune teza finală pentru examinare, care are loc sub forma unei apărări orale.

Sunteți gata să aplicați?

Pentru a vă începe programul de doctorat trebuie să aveți o experiență managerială de cel puțin cinci ani și să aveți cunoștințe fluent în limba engleză. De asemenea, trebuie să trimiteți spre examinare:

  • un formular de înscriere
  • două referințe
  • o transcriere oficială a gradului dumneavoastră de masterat.

Aplicați acum .

Vrei să afli mai multe?

Cereți direct despre acest program.

Sau vorbiți cu un consilier pe 44 (0) 131 451 3090

Email: dbaenquiries@ebs.hw.ac.uk

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Edinburgh Business School has been helping working professionals become business leaders for over 25 years, offering high quality and accessible postgraduate programmes in business. Our popular online ... Citeste mai mult

Edinburgh Business School has been helping working professionals become business leaders for over 25 years, offering high quality and accessible postgraduate programmes in business. Our popular online MBA, Masters, DBA and PhD programmes have accelerated the careers of over 20,000 graduates, with many experiencing an increase in their salaries, promotions within their companies and others starting their own businesses. Citește mai puţin
Edinburgh , Dubai , Putrajaya + 2 Mai mult Mai Puțin