Read the Official Description

Doctoratul în Administrarea Afacerilor

Programul DBA (Doctor of Business Administration) a fost creat pentru manageri, mai cuprinzător, pentru angajații profesioniști de nivel superior și vă îndrumă să vă angajați în carieră ca cercetători aplicați, consultanți și roluri importante ale corporațiilor. Doctor în Administrarea Afacerilor / DBA fast-track program oferă o oportunitate excelentă pentru candidații cu Qualifi nivel 8 Diplomă în Management Strategic și de calificare de conducere pentru a obține o calificare suplimentare universitare mai mare pentru a îmbunătăți perspectivele lor de carieră. Acest program recunoaște ca fiind echivalent cu un doctorat în Administrarea Afacerilor . Candidații DBA se pot specializa în domenii cum ar fi știința managementului, managementul tehnologiei, comportamentul organizațional, coachingul / mentoratul, economia sau finanțele sau alte domenii practice. DBA este un program care poate arăta compatibilitatea cu cerințele lumii de afaceri moderne. La acest nivel, studenții echipați cu cunoștințe complete se pot descurca singuri cu noua teorie, pot gestiona o echipă mare și pot învăța pe tinerii profesioniști despre cum să-și îmbunătățească sarcinile. Această metodă de studiu educă afacerea candidaților pe fundalul unor diferențe culturale, manifestate în industria mondială a afacerilor.

Odată ce studentul realizează Diploma de Calificare-8 în Management Strategic și Leadership cu SBL, studentul este transferat la Universitatea Deschisă din Elveția pentru DBA Top Up prin intermediul organismului de atribuire QUALIFI, deoarece își menține un acord direct de articulare cu Open University din Elveția pentru DBA Top Up.

Vă rugăm să vizitați link-ul pentru mai multe detalii http://qualifi.net/dba-top-up-faqs/ .

Beneficii cheie

 • Dezvoltarea și practica metodelor de cercetare inovatoare.
 • Câștigă cea mai înaltă calitate a educației.
 • Realizați expertiza de publicare în reviste evaluate de colegi.
 • Deveniți un cercetător doctorat și educator de succes.
 • Pregătiți-vă pentru a avea un impact în politică și practică.
 • Aflați strategii pentru a facilita organizații mai eficiente și mai adaptabile, care creează schimbări pozitive.
 • Deveniți un lider mai inovator în domeniul dvs.

DBA - Organisme de atribuire

După finalizarea tezei, elevii vor primi un DBA acordat în comun de:

 • Universitatea Liberă din Elveția
 • Universitatea din DąbrowaGórnicza
 • Universitatea Națională Taras

Universitatea Universitară din Elveția este recunoscută și acreditată de Consiliul European pentru Școli de Business (ECLBS), certificat de EduQua elvețiană - eticheta națională de calitate elvețiană pentru educație, Consiliul European pentru Învățământ la Distanță (EUCDL) și Premier Accredited University by Service Accreditation for Colegii internaționale

Universitatea din DąbrowaGórnicza este o universitate recunoscută de stat, situată în DąbrowaGórniczain, Polonia. Universitatea excelează în clasamentul celor mai bune universități de mai mulți ani.

Universitatea Taras Shevchenko este o universitate de stat. Recunoscute oficial și situate în capitala Ucrainei. KNU se situează în top 500 de universități din lume fondată în 1834.

Criterii de intrare

Următoarele calificări au permisiunea de intrare directă la nivelul tezei:

 • Diplomă de nivel 8 în management strategic și leadership (601/5362/3).

Perioada de admitere

Puteți aplica oricând, deoarece aporturile sunt disponibile în fiecare lună.

Procedura de aplicare

Pentru studenții care au absolvit deja o diplomă Qualifi Level 8 la un centru calificat acreditat, centrul va asista cu cererea. Studenții pot aplica și prin intermediul centrului acreditat direct la Qualifi.

Despre Qualifi

QUALIFI, recunoscută de organizația de atribuire a Ofqual, a adunat o reputație pentru menținerea aptitudinilor semnificative într-o gamă largă de roluri și industrii, care cuprinde Leadership, Hospitality

Structura de calificare

Solicitanților li se permite să finalizeze DBA în termen de 1 an de la înregistrare. Schema Fast Track cuprinde realizarea unei teze în cadrul regulilor și reglementărilor stabilite de cerințele universității de acreditare.

Aspectul tezei

În cadrul acestui proces studentul va cunoaște bazele teoretice și practice ale cercetării academice prin formularea de ipoteze, întrebări de cercetare și analiza și implementarea acestora, extinderea teoriei și terminologiei de afaceri, precum și creșterea abilităților de comunicare și înțelegerea standardelor etice pentru cercetarea științifică. Cunoștințele teoretice și practice colectate în cursul procesului de cercetare îmbunătățită prin dobândirea rezultatelor de învățare a cursurilor de bază vor adăuga o valoare ridicată performanței profesionale și abilităților și abilităților academice care garantează capacitatea de a gestiona științific problemele legate de afaceri.

Numărul de cuvinte necesare pentru un singur doctorat trebuie să fie cuprins între 5000 și 8000 de cuvinte pentru fiecare 10 credite (pentru 120 Credite înseamnă teza trebuie să fie 60.000 - 96.000 de cuvinte). Cu toate acestea, dacă elevii (până la trei) doresc să facă un proiect comun, atunci cuvântul trebuie să fie de la 7000 la 11000 de cuvinte. Standardul urmat pentru teză va fi identic cu stilul de referință al Harvard. Există numeroase documente pe care supervizorul / elevii să le studieze, cum ar fi: Structura modulului tezei, Probleme etice, Cum se scrie teza de doctorat, Regulile tezei, Formularul de consimțământ informat, Formularul de examinare a tezei, Sistemul de referință Harvard etc.

Structura de calificare

Solicitanților li se permite să finalizeze DBA în termen de 1 an de la înregistrare. Schema Fast Track cuprinde realizarea unei teze în cadrul regulilor și reglementărilor stabilite de cerințele universității de acreditare.

evaluările

 • Scindare bazată pe scenariu de timp
 • Nici o examinare.

Sistemul de suport pentru studenți

Elevii vor fi desemnați unui tutore personal pentru teză, care va oferi sprijin pe parcursul întregului proces.

Invitație la absolvirea universității

Da, aceasta este o opțiune, dar pe cheltuiala studentului.

Taxe și finanțare

Pentru a afla mai multe despre taxa de curs, vă rugăm să luați legătura cu noi la admission@sbusinesslondon.com

Program taught in:
Engleză
Last updated March 20, 2018
Acest curs este Online şi campus combinate
Start Date
Open Enrollment
Duration
1 an
La zi
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date