Doctoratul în Educație

Generalități

Programul de descriere

Programul Doctorat în Educație este alcătuit din studii academice bazate pe cercetare. Scopul său este de a dezvolta cunoștințele la cel mai înalt nivel.

Profil absolvent

Medicul în învățământ, absolvent al Universității din San Martin de Porres, are următoarele competențe:

 • Direcționează grupurile de cercetare multidisciplinară și de inovare educațională și participă la acestea, utilizând cunoștințele și competențele Științelor Educației, Metodologia Cercetării și disciplinele aferente.
 • Participă la predarea la toate nivelurile sistemului educațional, în special în programele de studii postuniversitare și de formare continuă, pentru care dezvoltă noi proceduri de predare-învățare adecvate acestui nivel de educație.
 • Selectați modele și aplicați procedurile și instrumentele de evaluare a învățării adecvate pentru a evalua realizarea obiectivelor obiectului și pentru a obține feedbackul necesar pentru îmbunătățirea procesului de predare-învățare.
 • Direcționează echipe și participă la procesele de proiectare, revizuire și modificare a curriculum-ului la diferite nivele și programe educaționale.
 • Participă la formularea, execuția, evaluarea și controlul politicilor și proiectelor de dezvoltare educațională.
 • Gestionați instituțiile, programele și procesele educaționale cu un nivel ridicat de eficiență și eficacitate.
 • Direcționează echipe și participă activ la procesele de acreditare, licențiere și managementul calității instituțiilor și programelor educaționale.
 • Interpretează într-un sens riguros realitatea educațională națională și proiecția ei istorică în contextul formațiunilor sale socio-economice, culturale și politice, evidențiind propriile sale valori.

curriculum

Titlul academic

Pentru a obține gradul de doctor este necesar:

 • Au obținut diploma de profesor.
 • A absolvit studiile de doctorat cu o durată minimă de șase (6) semestre academice, cu un conținut minim de șaizeci și patru (64) de credite.
 • Dezvoltarea și susținerea unei teze de rigoare academică maximă și caracter original.
 • Domeniu, la nivel de bază, a două (02) limbi străine, dintre care una poate fi înlocuită de o limbă maternă.

cerinţe

Pentru înregistrare este necesar:

 1. Plata taxei de înregistrare a fost anulată
 2. Aplicare într-o formă valoroasă, adresată directorului Institutului pentru Calitatea Educației (costul a 3 tălpi, abordarea trezoreriei).
 3. Copia legalizării DNI în notariat.
 4. Fedateada sau copie legalizată a diplomelor de masterat. Absolvenții de masterat, a căror diplomă se află în proces de colaționare, vor prezenta un certificat de absolvire eliberat de decan sau director postuniversitar al universității de origine și certificatele de studii originale ale maestrului. Solicitanții cu studii efectuate în străinătate vor prezenta o copie legalizată a diplomelor de masterat sau a echivalenților lor validați de o universitate peruană sau recunoscuți conform legii.
 5. Curriculum vitae structurate și foliate
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Formar profesionales competentes, con sólidos valores humanísticos, éticos, morales y cívicos. Contribuir a la creación de conocimientos a través de la investigación y promover la difusión de la cienc ... Citeste mai mult

Formar profesionales competentes, con sólidos valores humanísticos, éticos, morales y cívicos. Contribuir a la creación de conocimientos a través de la investigación y promover la difusión de la ciencia, la tecnología y la cultura. Proyectar nuestra acción a la comunidad, propiciando la construcción de una sociedad moderna y equitativa. Citește mai puţin