Doctoratul educației (edd) în schimbarea organizațională și conducerea

Generalități

15 locații disponibile

Programul de descriere

educație

O Doctoratul în Educație Gradul este destinat profesioniștilor cu experiență în domeniul educației și vă propune să vă plasați la marginea de lider a domeniului dvs. profesional în ceea ce privește cunoștințele, conștientizarea și înțelegerea.

Edd este pentru cei care sunt dornici să contribuie substanțial și original la dezvoltarea cunoștințelor educaționale într-o gamă largă de seturi educaționale, inclusiv școlile K-12, colegiile, universitățile și organizațiile guvernamentale.

Oferit printr-un amestec de interacțiuni online și experiențe din lumea reală, programul EdD le permite studenților să continue să lucreze cu normă întreagă, urmărind o diplomă care îi va distinge ca lideri organizaționali. Elevii vor explora modul în care se desfășoară învățarea în cadrul locurilor de muncă formale și informale, vor examina strategiile eficiente de facilitare a învățării organizaționale și vor învăța să creeze sisteme care să producă organizații mai eficiente, mai adaptabile și mai competitive.

Gradul îndeplinește nevoia pentru cele mai înalte niveluri de dezvoltare profesională și de formare a educatorilor și a celor implicați în politica educațională și administrație. Se pune accentul pe interacțiunea dintre practicile multidimensionale ale educației și burselor.

Gradul este conceput pentru a angaja practicanții actuali cunoștințele, conștientizarea și înțelegerea dimensiunilor filosofice, organizaționale, politice, sociale, manageriale, interpersonale și tehnice ale școlilor și ale altor instituții de învățământ. Explorarea legăturii dintre teorie și practică începe cu o serie de module online care vă vor dezvolta capacitatea de a percepe problemele critice cu care se confruntă educatorii și factorii de decizie astăzi, prin obiectivul cercetării și filosofiei contemporane și istorice. Această bază amplă vă va permite să vă îmbunătățiți interesele specifice față de desfășurarea cercetărilor supravegheate care vor aduce o contribuție originală domeniului dvs.

Caracteristicile programului

 • Un studiu academic la nivel înalt al unei serii de probleme educaționale și profesionale
 • Patru unități tutelate și o componentă supravegheată de cercetare
 • Vă va permite să aduceți o contribuție la cunoaștere prin intermediul misiunilor unității și prin disertație
 • Concentrați-vă pe interacțiunea și relația dintre practica profesională și bursă.

Programul contur

Unități de bază

 • UU-EDUD-801 Cercetare educațională: filozofie și practică
 • UU-EDUD-802 Gestionarea metodelor de predare și învățare
 • UU-EDUD-803 Politica educațională: teorie și practică
 • UU-EDUD-804 Managementul Educațional, Leadership și Administrație
 • UU-EDUD-900-1 Disertație EdD (partea 1)
 • UU-EDUD-900-2 Disertație EdD (Partea 2)
 • UU-EDUD-900-3 Disertație EdD (Partea 3)
 • UU-EDUD-900-4 Disertație EdD (Partea 4)
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Unicaf University is a pan-African independent, recognised university, combining the best elements of international education, offering high quality academic qualifications.

Unicaf University is a pan-African independent, recognised university, combining the best elements of international education, offering high quality academic qualifications. Citește mai puţin
Larnaca , New York , Atena , Bucureşti , Londra , Cairo , Accra , Lilongwe , Port Louis , Nairobi , Lagos , Mogadishu , Lusaka , Irbid , Cipru Online + 14 Mai mult Mai Puțin