Doctoratului Bradford

University of Bradford School of Management

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Doctoratului Bradford

University of Bradford School of Management

de cercetare a fost întotdeauna Pionierat în centrul tuturor predare și învățare la Universitatea din Bradford School of Management. Școala se clasează ca fiind unul dintre Top 60 școli de afaceri din Europa și este într-un grup de elita de doar 1% din scoli de afaceri din lume pentru a organiza acreditàrile triple ale equis, AMBA și AACSB, adesea menționată ca "Triple Crown". In actualul Rae, 90% din cercetarea Școlii a fost apreciată ca fiind de nivel internațional.

Doctorat Bradford

Studierea unui grad de doctorat la Școala de Management vă plasează în centrul vieții intelectuale ale Universitatii si in fruntea eforturile sale la nivel mondial pentru a oferi generațiilor viitoare cu fluxul necesar de noi idei de management. Bradford doctorat vă permite să efectueze cercetări sub supravegherea facultății noastre internaționale, cu experiență, și foarte dedicați. Pe lângă faptul că supravegheat de către doi cercetători bine stabilit, va lua parte la formarea de cercetare pentru a vă oferi cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a proiecta și desfășura activități de cercetare riguroase. De asemenea, aveți oportunități de a prezenta activitatea lor in seminariile de cercetare școlii noastre pentru a discuta de cercetare cu studenți doctoranzi colegi și membri ai facultății.

Ne mandrim cu furnizarea de aranjament de supraveghere, bazat pe integrarea în lume lider de cercetare și de predare desfășurate la Școala de Management și adaptate spre nevoile de carieră ale elevilor. Datele noastre de destinație de student arată că mai mult de 75% din absolvenții noștri de doctorat în ultimii 10 de ani, lucreaza in mediul academic, instituții de cercetare sau firme de consultanță.

Principalele domenii de cercetare

 • Managementul Resurselor Umane și organizațională Comportamentul
 • Contabilitate, Finanțe și Economie
 • Operațiuni și Information Management
 • Marketing, Strategie și Afaceri Internaționale
 • lege

Avem 4 centre de cercetare in cadrul Scolii concentrandu-se pe diferite specializări de management (http://www.bradford.ac.uk/management/research/research-centres/)

 • Centrul de Cercetare în organizații și de lucru (CROW)
 • Cercetare Bradford în Tehnologie Inovare și Antreprenoriat (BRITE) Lab
 • Centrul Bradford în Afaceri Internaționale și Finanțe (BCIBF)
 • Centrul Bradford pentru afaceri în Societate (CSBB)

Durata cursului

Full-time peste 3-4 ani, sau part-time peste 4-7 ani.

datele de studiu

Ianuarie sau septembrie

Taxele de 2016/17

 • Taxa de Marea Britanie / UE: £ 4.052 (FT) / £ 2,700 (PT)
 • Taxa de peste mări: £ 12,650 (FT) / £ 6330 (PT)

Mai multe informații privind taxele de doctorat (http://www.bradford.ac.uk/management/programmes/research-degrees/phd-fees/)

Burse de studiu

Avem o serie de burse disponibile pentru 2015/16 de intrare. Pentru detalii complete, vă rugăm să vizitați pagina noastră de web burse de studiu (http://www.brad.ac.uk/management/programmes/research-degrees/phd-scholarships/)

Cerințe de intrare

Ar trebui să aveți, sau la scurt timp se așteaptă să atingă o primă sau superior onoruri de gradul doi de clasă și, de preferință, un grad mai mare aprobat. În mod alternativ, s-ar putea fi admise pe baza unei calificări profesionale a standardului de studii obținute în urma unei examinări.
Mai multe informații despre cerințele de intrare (http://www.brad.ac.uk/management/programmes/research-degrees/phd-entry-requirements/)

Află mai multe:

Telefon: 01274 234263
Face o anchetă de e - mail: phd.mgt@bradford.ac.uk
Viziteaza site - ul nostru: www.bradford.ac.uk/management/phd

Această școală oferă programe în:
 • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2018
Duration
Durata
3 - 7 anii
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
4,052 GBP
Locations
Regatul Unit - Bradford, England
Data începerii: Sept. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2018
Regatul Unit - Bradford, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala