Dr. În științe biologice

Generalități

Programul de descriere

Programe orientate spre cercetare care conduc la un doctorat. gradul în Biologie este oferit în patru concentrații specifice: Biochimie, Celulă și Biologie Moleculară, Evoluție și Comportament și Neuroștiință.

Programul evidențiază

  • Facultatea noastră este extrem de colaborativă, iar studenții sunt încurajați să se rotească prin mai multe laboratoare.
  • Studenții noștri absolvenți sunt prezenți în mod regulat la conferințe naționale și internaționale și sunt autori în publicații revizuite de la egal la egal.
  • Facultatea noastră este lider în creștere și consacrat în domeniu, cu laboratoare de cercetare finanțate de agenții naționale (NSF, NIH) și fundații private. Ph.D. candidaților li se oferă posibilități de predare și mentorat.
  • O serie de studenți absolvenți este prezentată săptămânal în cursul anului universitar. Studenții care își prezintă cercetarea primesc feedback valabil cu privire la abilitățile de prezentare și direcția de cercetare.

Absolvenții recente au asigurat poziții de cercetare la instituții academice de prestigiu, inclusiv Yale, Cornell, Universitatea din Pennsylvania și Universitatea din Carolina de Nord. Alții sunt angajați la companii farmaceutice și biotehnologice precum GlaxoSmithKline, Merck, Johnson și Johnson și Aventis.

Ghidul programului

Departamentul de Științe Biologice oferă un doctorat. în Biologie cu patru concentrații:

  1. Cell and Molecular Biology
  2. Biochimie
  3. Neuroscience
  4. Evoluție și comportament

Curs de lucru
Studentul absolvent pre-candidatură va lua o serie de cursuri de bază necesare, precum și un set de cursuri elective. În unele cazuri, Comitetul de absolvire poate permite înlocuirea sau renunțarea la cerințele cursului de bază dacă studentul a susținut cursurile echivalente la nivel de licență sau de absolvire (poate fi necesar un examen de competență). Lucrările formale de curs urmează să fie finalizate până la sfârșitul celui de-al treilea semestru al studiilor absolvite (semestrul patru pentru studenți în neuroștiință și evoluție și comportament).

Rotatii de laborator
Studenții absolvenți sunt încurajați să rotească printre laboratoare diferite în faza pre-candidatură. Rotirile oferă 1) experiență de laborator de primă mână, 2) instruire în tehnici specifice laboratorului și 3) interacțiuni individuale cu facultatea. După maximum trei rotații de laborator, studentul absolvent va lua o decizie finală, cu aprobarea consilierului principal, în ceea ce privește laboratorul / studenții care va urma cercetările sale de doctorat.

Asistențe didactice sau de cercetare
Studenții absolvenți sunt susținuți în cursul anului fie cu asistență didactică, fie cu asistență de cercetare. Asistențele didactice sunt furnizate de catedră și, de obicei, oferă până la 9 credite de școlarizare pe semestru. Asistența didactică necesită nu mai mult de 20 de ore pe săptămână asistarea profesorilor departamentului într-una (sau mai multe) sau clasele de licență ale departamentului. Asistențele de cercetare pot fi furnizate de departament, colegiu sau consilier major. Studenții susținuți de o asistență de cercetare sunt de așteptat să petreacă cel puțin 20 de ore pe săptămână pentru cercetarea desemnată de sprijin. Acei studenți care primesc o asistență de cercetare vor primi, de asemenea, până la 9 credite de școlarizare pe semestru.

Politica de sprijin
Facultatea de la Departamentul de Științe Biologice se angajează să ofere o bursă competitivă de 12 luni pentru până la cinci ani tuturor studenților absolvenți în stare bună. Condițiile bune includ performanțe satisfăcătoare în cadrul cursurilor necesare, promovarea examenelor de calificare și distribuirea și apărarea unei propuneri de teză de doctorat, care duce la admiterea la timp a candidaturii. După cinci ani, studenții pot solicita sprijin continuu prin transmiterea unei solicitări scrise către Comitetul Absolvent.

Comitetul absolvent
Comitetul de absolvire a departamentului include facultatea selectată dintre toate programele din cadrul Departamentului de Științe Biologice. Acest comitet va sfătui studentul în toată faza pre-candidatură - inclusiv monitorizarea progresului prin rotirile laboratorului și selectarea lucrărilor corespunzătoare de curs. Studenții absolvenți pre-candidatura se întâlnesc cel puțin o dată pe semestru cu Comitetul Absolvent.

Examen de calificare
Examenul de calificare va fi luat la sfârșitul celui de-al treilea sau al patrulea semestru al studiului absolvent. Această examinare va consta într-un examen scris de două zile, urmat separat de un examen oral. Facultatea va evalua atât examenele scrise cât și cele orale. Trecerea examenului scris este necesară pentru a trece la examenul oral. Dacă un student nu reușește prima sa încercare la oricare dintre porțiunile examenului, i se va oferi o ocazie de a re-examina la următoarea oportunitate.

Propunerea de disertare și comisia de disertare
În consultare cu consilierul major, studentul absolvent va selecta un comitet de disertare înainte de sfârșitul semestrului cincilea de studii absolvite. Comitetul de disertare format din patru membri include trei facultăți departamentale (inclusiv consilierul major) și un om de știință la nivel de doctorat din afara departamentului. Prin eforturile de cercetare, stăpânirea literaturii și cu aportul consilierului major, studentul va pregăti o propunere scrisă de disertare. Acest document va fi prezentat Comitetului pentru dezertațiune cu cel puțin două săptămâni înainte de o apărare orală în fața Comitetului de disertare. Apărarea propunerii de disertare nu va avea loc la cel mult un an de la finalizarea cu succes a examenului de calificare.

Apărarea propunerii include o examinare generală în care elevul va înțelege înțelegerea adecvată a științei legate de domeniul său de studiu. La apărarea cu succes a propunerii de disertare și la îndeplinirea satisfăcătoare a examinării generale, următoarele două formulare trebuie semnate de toți membrii Comitetului de disertare și depuse la Oficiul pentru Programe de Absolvent al Colegiului de Arte și Științe:

  1. Pagina cu titlul propunerii
  2. „Raport privind examenul de doctorat general”

În rezumat, finalizarea cu succes a examenelor de pregătire a cursurilor, a examenelor scrise și de calificare orală și apărarea unei propuneri de disertare / examen general sunt cerințe pentru admiterea la candidatură. Conform reglementărilor universitare, admiterea la candidat necesită 72 de credite peste licență sau 48 de credite dincolo de masterat. Cel puțin 24 din credite trebuie să fie lucrate în curs.

Cronologie generală pentru finalizarea doctoratului

Anul 1 - Lucrări de curs, găsiți un laborator de cercetare (ideal până la începutul verii)

Anul 2 - Studii, susține examenul de calificare, continuă cercetarea

Anul 3 - Studii, dacă este necesar, apărarea completă a propunerii, continuarea cercetării

Anul 4 - Cercetări către doctorat

Anul 5 - Cercetări către doctorat și apărarea completă a tezei

Departamentul de Științe Biologice este angajat să sprijine cinci ani pentru toți studenții absolvenți în stare bună și cu demonstrarea în timp util a cerințelor programului lor. Aceasta include performanțe satisfăcătoare sunt necesare lucrări de curs, admiterea la candidatură, promovarea examenelor de calificare, apărarea unei propuneri de teză de doctorat și întâlniri regulate de progres. Determinarea progresului satisfăcător se realizează prin reuniunile studenților cu Comitetul de absolvire și include note, progresele în cercetarea supravegheată și contribuțiile consilierului de cercetare.

Finanțarea după cinci ani nu este garantată, ci depinde de disponibilitatea fondurilor, fie de la mentorul studentului, fie de la Departamentul de Științe Biologice. Studenții și mentorii lor pot solicita sprijin dincolo de al cincilea an al studentului, în scris, către Comitetul Absolvent. La începutul celui de-al cincilea an, studenții vor primi o scrisoare de la comitetul absolvent cu instrucțiuni pentru a solicita sprijin departamental dincolo de semestrul de primăvară al celui de-al cincilea an în program. Studenții care solicită sprijin ar trebui să se aștepte să ofere feedback de la comisia de disertație comitetului de absolvire și un calendar pentru finalizarea diplomei lor.

Cerințe de diplomă

Un student care intră cu un master trebuie să finalizeze un total de 48 de credite (un minimum de 24 de cursuri de credite din care 12 trebuie să fie la nivelul 400, plus credite de cercetare). Un student care intră cu o diplomă de licență trebuie să completeze un total de 72 de credite (un minimum de 24 de cursuri de credite din care 12 trebuie să fie la nivelul 400, plus credite de cercetare). De asemenea, un student trebuie să finalizeze un examen de calificare, să pregătească și să apere o propunere de cercetare, să completeze cercetarea descrisă în propunere și să prezinte cercetarea finalizată la departament.

Masterul în biologie moleculară include 30 de ore de credit de muncă absolvită. Cel puțin 18 credite trebuie să fie în majoritatea dintre care 15 credite trebuie să fie la nivelul 400. Un student trebuie să se înregistreze pentru șase ore de credit de cercetare și să finalizeze cu succes un proiect de cercetare.

Sprijin financiar

Oferim sprijin financiar prin asistență didactică, asistență de cercetare și burse.

Ultima actualizare Iun 2020

Despre facultate

As Lehigh’s largest and most diverse college, we are home to the social sciences, arts, humanities, and natural sciences. With 1,894 undergraduate students, 342 graduate students, 270 full-time facult ... Citeste mai mult

As Lehigh’s largest and most diverse college, we are home to the social sciences, arts, humanities, and natural sciences. With 1,894 undergraduate students, 342 graduate students, 270 full-time faculty and 90 professional staff, we are comparable in size and offer the intimacy of a liberal arts college, yet benefit from the resources of a research university. Our faculty are accomplished scholars, artists, and writers, recognized nationally and internationally as leaders in their fields, who share a commitment to the integration of teaching and scholarship into innovative, dynamic curricula set in an intellectually stimulating environment. Citește mai puţin