Dr. În științe computationale

Generalități

Programul de descriere

131624_PhDComputationalSciences.png

Numele complet al diplomei finale este Doctor în Filozofie în Științele Calculației. Programul va educa studenții și va efectua cercetări semnificative în Știința Calculației, cu specializare în domenii importante care necesită calcule de înaltă performanță, cum ar fi modelarea climatului, fizica calculației, învățarea mașinilor, calcul științific, chimie computatională, vizualizare 3D și biologie computatională. Mai precis, programul educă viitorii cercetători în modelarea matematică și metode și tehnici de calcul necesare pentru rezolvarea problemelor complexe științifice și de inginerie, precum și în gestionarea și vizualizarea seturilor de date complexe.

Programul oferă cadrul educațional necesar în care excelența în educație și cercetare este favorizată printr-o colaborare interdisciplinară pe probleme regionale de importanță globală.

Structura și cerințele programului

The Cyprus Institute utilizează Sistemul european de transfer și acumulare a creditului (ECTS). Fiecare curs valorează 10 credite ECTS. Pentru a satisface cerințele doctoratului. program, un student necesită un total de 180 de credite ECTS, din care 50 de credite ECTS sunt de la cursuri.

Cursuri de program

 • Frontiere CoS 501 în calcul de înaltă performanță și vizualizare științifică
 • Frontierele CoS 502 în metode numerice
 • CoS 504 Calcul fizică
 • Simulări la scară atomică CoS 508
 • Structuri de date CoS 510
 • CoS 516 Grafica computerizată și explorarea datelor
 • CoS 518 Biologie computationala si sisteme integrate
 • CoS 520 Modelare climatică
 • CoS 521 Cromodinamica cuantică
 • CoS 522 Tehnici numerice pentru cercetarea turbulenței și a fluxurilor complexe

* Toate cursurile de mai sus sunt completate de prelegeri, seminarii și ateliere relevante organizate și oferite de Centrul CaSToRC. Cursurile pot fi sub formă de ateliere.

131890_131721_Quantum_Fluctuations.jpg

Informații și cerințe privind admisiunile generale

Programele de doctorat sunt extrem de selective și sunt concepute pentru studenții orientați spre cercetare care aspiră să devină lideri în domeniile lor de studiu. Studenții care sunt admiși la program sunt cufundați într-un mediu internațional riguros de cercetare care va necesita un angajament cu normă întreagă pe durata programului.

Pentru a fi considerat pentru admiterea la un doctorat. program, un student trebuie să aibă următoarele:

1. O diplomă de master de la o instituție acreditată recunoscută, cu un registru academic puternic într-un domeniu major de studiu și cu fonduri relevante pentru studiile propuse la nivel absolvent.

2. Dovada de competență în limba engleză

Dacă prima ta limbă nu este engleza, trebuie să furnizați dovezi recente că comanda voastră și scrisă a limbii engleze este adecvată pentru programul la care aplicați. Dovada competenței în limba engleză poate fi demonstrată prin depunerea unuia dintre următoarele certificate (sau echivalent, după cum este considerat de Comitetul de admitere).

 • Versiunea academică IELTS: cel puțin 6,5 (luate în ultimii 2 ani)
 • Testul bazat pe internet TOEFL: cel puțin 79 (luate în ultimii 2 ani)
 • GCSE / IGCSE: grad C sau mai mare (de preferință cu vorbirea)

Este preferat IELTS sau TOEFL.

Cerința de testare a competenței în limba engleză poate fi renunțată dacă aveți / veți absolvi o instituție de învățământ superior în care engleza este mijlocul de instruire și comunicare sau dacă aveți o experiență de muncă de cel puțin 18 luni într-o țară pe care CyI o consideră a fi „Majoritate vorbitoare de engleză”, cu cel mult doi ani înainte de data propusă de înregistrare.

3. Aptitudini de calcul puternice pentru a permite căutarea și analiza competente adecvate pentru domeniul selectat de studiu.

131720_Dust.jpeg.jpgProces de revizuire și selecție pentru programul de doctorat

Comitetul de admitere al The Cyprus Institute examinează cererile pe baza meritului și potențialului solicitantului pentru munca absolvită, precum și a criteriilor care includ notele solicitanților, scrisorile de recomandare și gradul în care interesele lor de cercetare se potrivesc cu munca și expertiza facultății din CyI membri.

Candidații selectați pot fi solicitați pentru un interviu în Cipru sau printr-un apel video conferință. În urma interviului, notificările scrise cu privire la rezultatul cererilor sunt transmise solicitanților. Solicitanții de succes sunt invitați să continue formalitățile înregistrării.

Cum să aplicați

The Cyprus Institute oferă posibilitatea de a solicita un doctorat. programul prin intermediul sistemului nostru de aplicații online.

Documente care trebuie depuse cu cererea online

1. Curriculum Vitae

2. Certificate de certificare și transcrieri academice

O copie oficială a diplomei de master și a transcrierii oficiale a lucrărilor și studiilor academice anterioare sunt necesare. Transcrierea (documentele) ar trebui să includă o listă detaliată a cursurilor / seminariilor luate împreună cu notele primite în fiecare curs și un GPA. Institutul acceptă titluri de masă obținute de la o instituție acreditată recunoscută, cu un GPA de cel puțin 3,5 (pe o scară 4.0) sau echivalent. Dacă un solicitant nu a finalizat încă un master, ar trebui să fie furnizate o transcriere care listează până acum cursurile și notele și data prevăzută pentru finalizarea masterului.

Transcrierile trebuie să fie în engleză: fie eliberate în engleză de Instituția de Învățământ Superior sau dacă Instituția de Învățământ Superior nu poate emite o transcriere în limba engleză, atunci trebuie să furnizați o traducere oficială certificată în engleză.

3. Certificate de limba engleză

Dacă prima ta limbă nu este engleza, trebuie să furnizați dovezi recente că comanda voastră și scrisă a limbii engleze este adecvată pentru programul la care aplicați. Dovada competenței în limba engleză poate fi demonstrată prin depunerea unuia dintre următoarele certificate (sau echivalent, după cum este considerat de Comitetul de admitere).

4. Raport de scor GRE pentru testul general GRE (opțional)

5. Declarație de intenție

O declarație care descrie activitatea academică curentă și planurile profesionale viitoare în legătură cu unul dintre Centrele de Cercetare ale The Cyprus Institute și programul de doctorat la care studentul se aplică. Ar trebui să puncteze experiențele educaționale, de cercetare și personale care au determinat interesul elevului pentru domeniul propus de studiu. Ar trebui să contureze zona de cercetare de care este interesat solicitantul și subiectele de cercetare intenționate care urmează să fie cercetate în timpul reședinței la IC. Ar trebui să menționeze în mod concis exemple din lucrările solicitantului care explică maturitatea academică și potențialul de a răspunde așteptărilor programului intens de studii absolvent la The Cyprus Institute . De asemenea, ar trebui să explice pe scurt modul în care munca ar fi inovatoare și utilă altor cercetători în domeniu. Mențiunea nu trebuie să depășească 1500 de cuvinte și trebuie să fie scrisă în engleză

6. Referințe

Solicitanții sunt rugați să furnizeze date de contact a cel puțin doi membri ai facultății sau ai altor profesioniști care sunt bine familiarizați cu activitatea academică, de cercetare și profesională a solicitanților și sunt dispuși să furnizeze referințe.

Programul de admitere pentru programul de doctorat

Studenții pot fi admiși de două ori pe an, toamna (octombrie) și primăvara (februarie). Data exactă a începerii semestrelor este decisă de Comitetul Academic și afișată pe site-ul web și în prospect.

Termen limita

Semetrul din toamnă

Din timp
Admitere

Regulat
Admitere

Târziu
Admitere

Deschis pentru studenții UE și internaționali.


Deschis pentru studenții UE și internaționali.


Deschis pentru studenții UE și internaționali care nu necesită viză

Solicitanții vor fi acordați prioritate pentru a fi luate în considerare pentru cele 3 burse ale nostru decanat și un număr limitat de burse de cercetare .

Solicitanții vor fi luați în considerare pentru un număr limitat de burse de cercetare (în funcție de disponibilitate).


Solicitanții vor fi luați în considerare pentru un număr limitat de burse de cercetare (în funcție de disponibilitate).


cerere
Termen limita

31 ianuarie

15 aprilie

15 iulie

Semestrul de primavara

Regulat
Admitere

Târziu
Admitere

Deschis pentru studenții UE și internaționali.

Deschis pentru studenții UE și internaționali care nu necesită viză

Solicitanții vor fi acordați prioritate pentru a fi luate în considerare pentru cele 3 burse ale nostru decanat și un număr limitat de burse de cercetare .

Solicitanții vor fi luați în considerare pentru un număr limitat de burse de cercetare (în funcție de disponibilitate).

cerere
Termen limita

15 septembrie

1 decembrie

 • Studenții internaționali trebuie să depună o cerere timpurie pentru a evita dezamăgirea din cauza termenelor de migrație.
 • Solicitanții sunt informați la aproximativ șase săptămâni de la termenele de cerere respective.
 • Datele enumerate în secțiunile de mai sus sunt orientative și se pot modifica.

131722_Yuri1.jpeg.jpg

imagine amabilitate a The Cyprus Institute

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Cyprus Institute is an international research organization located in Nicosia, the capital of Cyprus. It operates under the umbrella of the Cyprus Research and Educational Foundation, governed by ... Citeste mai mult

The Cyprus Institute is an international research organization located in Nicosia, the capital of Cyprus. It operates under the umbrella of the Cyprus Research and Educational Foundation, governed by an internationally acclaimed Board of Trustees. Its mission is to serve as a science, technology and innovation hub for the Eastern Mediterranean and Middle East region addressing issues of regional relevance and global significance. Citește mai puţin