Dr. În artă și design

Generalități

Programul de descriere

Scopul programului este de a permite candidaților să întreprindă cercetări la cel mai avansat nivel academic, culminând cu depunerea, evaluarea și acceptarea unei teze. Candidatul este obligat să demonstreze capacități de cercetare la nivel înalt și să aducă o contribuție academică semnificativă și originală la frontierele artei și / sau ale proiectării. În anumite cazuri, lucrările creative, cum ar fi artefacte proiectate, spectacole publice, expoziții publice sau alte rezultate bazate pe practici pot constitui îndeplinirea parțială a cerințelor de cercetare.

Retha Ferguson / Pexels

Despre UJ Arts & Culture

UJ Arts & Culture este o divizie în Facultatea de Artă, Design și Arhitectură (FADA). Produce și prezintă programe de artă studențești și profesionale de clasă mondială, aliniate viziunii UJ a unei universități internaționale la alegere, ancorate în Africa, modelând dinamic viitorul. O gamă robustă de platforme artistice sunt oferite pe toate cele patru campusuri ale UJ pentru studenți, personal, absolvenți și publicul larg pentru a experimenta și a se angaja cu artiști emergenți și consacrați, africani și internaționali, extrași din spectrul complet al artelor. Pentru actualizări periodice privind UJ Arts Center, urmați @UJArtsCentre pe Twitter sau vizitați pagina de Facebook a University of Johannesburg Arts & Culture. Sunați la 011 559 4674/3058 pentru întrebări generale.

La University of Johannesburg „Viitorul. Reimaginat.“ nu este pur și simplu o frază atrăgătoare

Instituția preia conducerea în Africa în a 4-a revoluție industrială Gândirea, reimaginând viitorul pentru toate disciplinele 4IR este următorul val de industrializare pe care trebuie să-l înțelegem și să îl modelăm pentru a construi viitorul acestei țări - și al continentului african - atât de bogat merită. 4IR nu se referă doar la robotică și automatizare; este vorba despre înaintarea societății pentru a împuternici oamenii și generațiile înalte.

Pe măsură ce lumea avansează în a 4-a revoluție industrială, la fel și UJ cu „Educația 4IR” - aducerea gândirii și tehnologiei 4IR în curriculum pe diferite cursuri și folosind tehnologii inovatoare de învățare combinată. Acest lucru înseamnă că absolvenții UJ sunt mai bine pregătiți pentru a îmbrățișa viitorul afacerilor și industriei, deoarece AI și 4IR joacă un rol mai mare în modul în care trăim și lucrăm.

La University of Johannesburg , este de datoria noastră să îmbrățișăm și să navigăm cu mândrie și îndrăzneală pe viitorii lideri ai țării noastre, prin complexitățile neimaginate ale 4IR, astfel încât să poată profita din plin și să ofere un mâine mai bun. Viitori lideri ca tine! Aici conducem o conversație curajoasă; împingând și modelând designul unui nou mâine. Aici luăm măsuri și construim lumea nouă.

Cerințe de admitere:

O masterat adecvat sau echivalent cu o notă finală minimă de 65%

Criterii de selecție:

O masterat adecvat sau echivalent cu o notă finală minimă de 65%

Durata programului:

  • Durata minimă: doi ani cu normă întreagă sau cu jumătate de normă.
  • Durata maximă: patru ani cu normă întreagă sau cinci ani cu jumătate de normă.

Detalii de contact:

Nume: doamna Adele Maritz Tel: 011 559 1126 / Email: fadapg@uj.ac.za

Ultima actualizare May 2020

Despre facultate

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Citeste mai mult

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Citește mai puţin