Dr. În asistență socială

Generalități

Programul de descriere

Programul de doctor în filosofie (doctorat) al Școlii de Asistență Socială din Columbia a produs mulți dintre cei mai influenți lideri din lume în domeniul bursei de asistență socială și asistență socială de la înființarea sa în 1950. Programul este oferit de Școala Universitară de Arte și Științe a Universității Columbia (GSAS) ) și administrat de Școala de Asistență Socială.

Pregătește candidații pentru cariere de cercetători, cercetători și educatori. Doctoranzii pot alege dintre trei concentrații:

• Practică avansată

• Politica socială și analiza politicilor

• Politică socială și administrare (în prezent nu acceptă cereri noi)

Candidații vor urma, de asemenea, cursuri avansate de asistență socială și o gamă largă de cursuri oferite în alte școli profesionale din Columbia. Un candidat la doctorat în asistență socială va parcurge aproximativ doi ani de cursuri cu normă întreagă, va conține conținut într-o metodă de asistență socială, un comportament sau științe sociale conexe și un domeniu de practică substanțial și va pregăti și apăra o disertație. Pentru a afla mai multe despre concentrațiile, cursurile, înregistrarea și etapele de disertație la Școala de Asistență Socială Columbia, consultați Ghidul de resurse al programului de doctorat.

Ultima actualizare Sept 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Columbia University’s School of Social Work is a top ranked school and the first social work school established in the U.S. Since 1898, Columbia faculty and alumni have played a leading role in advanc ... Citeste mai mult

Columbia University’s School of Social Work is a top ranked school and the first social work school established in the U.S. Since 1898, Columbia faculty and alumni have played a leading role in advancing the field of social work through scholarly and professional contributions. What began as an intervention in the conditions of urban industrial life at the end of the 19th century has evolved into a global field that impacts nearly every area of social and political life. Our students graduate prepared to face 21st-century challenges. Citește mai puţin