Dr. În aviație

Generalități

Programul de descriere

Ph.D. studenții din științele aviației la Universitatea Saint Louis completează cursurile înainte de a programa un examen de calificare care se concentrează pe subiecte legate de cursul de studiu și evaluează pregătirea generală pentru cercetarea absolvită. La trecerea cu succes a examenului de calificare, studenții dezvoltă o propunere de disertație sub supravegherea unui mentor de cercetare. Apoi studenții prezintă și apără propunerea de disertație. După ce au efectuat cercetări și au scris o disertație, studenții apără disertația într-un forum public și apoi în privința comisiei.

Prezentare generală a curriculumului

Studenții vor lucra cu consilierul și doctoratul lor. comitet pentru a determina cursurile specifice pentru a finaliza programul. Acei studenți care dețin un grad de master științific adecvat pot include un maxim de 27 de credite ale creditelor asociate de MS, dar nu și credite de proiect, în cele 63 de credite necesare pentru doctorat. grad.

Cariere

Absolvenți cu un doctorat. în știința aviației sunt calificate în mod unic pentru a efectua cercetări legate de aviație în mediul academic, guvern și industrie.

Rezultatele învățării

 1. Absolvenții vor putea evalua literatura relevantă sau contribuțiile savantului în domeniile (studiile) de studiu.
 2. Absolvenții vor putea aplica practicile, teoriile sau metodologiile de cercetare majore în domeniile de studiu.
 3. Absolvenții vor putea aplica cunoștințe din domeniile (domeniile) de studiu pentru a aborda problemele în contexte mai largi.
 4. Absolvenții vor putea articula argumente sau explicații atât unui public disciplinar sau profesional, cât și unui public general, atât în formă orală, cât și în scris.
 5. Absolvenții vor putea demonstra integritatea savantă și / sau profesională în domeniul de studiu.Dan Lohmar / Unsplash

Cerințe de admitere

Majoritatea studenților admiși îndeplinesc următoarele criterii:

 • Scorul cantitativ GRE este mai mare de 650 (vechi sistem de clasificare) sau mai mare de 150 (nou sistem de clasificare).
 • GPA de licență de cel puțin 3,0.
 • O diplomă de licență de patru ani în aviație sau domeniu conex al programului de absolvire dorit.

Cerințe de aplicare

 • Formular de cerere online și taxă.
 • Transcrierea oficială a tuturor gradelor anterioare.
 • Trei scrisori de recomandare (de preferat de la instructorii recenți).
 • GRE scoruri.
 • Curriculum vitae / CV.
 • Declarație de obiectiv profesional.

Cerințe pentru studenții internaționali

Toate politicile și cerințele de admitere pentru studenții casnici se aplică studenților internaționali împreună cu următoarele:

 • Demonstrați competența în limba engleză.
 • Dovada sprijinului financiar trebuie să includă:
  • O scrisoare de sprijin financiar de la persoana (persoanele) sau agenția sponsorizatoare care finanțează timpul la Universitatea Saint Louis.
  • O scrisoare de la banca sponsorului care verifică dacă fondurile sunt disponibile și vor fi astfel pentru toată durata studiului la Universitate.
 • Înregistrările academice, în traducere în limba engleză, a studenților care au efectuat studii postuniversitare în afara Statelor Unite, trebuie să includă cursurile luate și / sau prelegeri participate, lucrări practice de laborator, notele maxime și minime obținute, notele obținute sau rezultatele tuturor finalelor -examinări la termen și orice onoruri sau grade primite. Sunt acceptate transcrierile WES și ECE.

Termenele de depunere a cererilor și asistenței

Departamentul examinează doar cererile pentru semestrul de toamnă. Pentru a fi luate în considerare pentru înscrierea în semestrul de toamnă, studenții trebuie să depună materialele de cerere până la 31 mai.

Studenții admiși care doresc să fie luați în considerare pentru asistență trebuie să depună o cerere separată pentru examinarea asistenței până la 1 martie.

Procesul de revizuire

Odată ce toate materialele sunt primite și cererea online completată, cererea este revizuită de Biroul de Învățământ și Cercetare Parks College înainte de a fi trimisă la Departamentul de Știința Aviației pentru recomandare. Decizia finală este luată de directorul programelor absolvite de Parks.

Deciziile de admitere sunt luate pe baza experienței și a experienței educaționale a elevilor. Cererile sunt examinate la finalizare, iar deciziile sunt luate în general în câteva săptămâni.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Founded as America's first federally certified school of aviation, Saint Louis University’s Parks College of Engineering, Aviation and Technology have forged a path of innovation in all the discipline ... Citeste mai mult

Founded as America's first federally certified school of aviation, Saint Louis University’s Parks College of Engineering, Aviation and Technology have forged a path of innovation in all the disciplines we serve. From robots to rockets and everything in between, we’ve developed future-focused programs to address the current and future needs of the profession and society. Citește mai puţin