Dr. În chimie

Generalități

Programul de descriere

Despre departament

www.phdstudies.com/universities/USA/Tulane-University-Department-of-Chemical-and-Biomolecular-Engineering/

Doctor în filozofie

Doctoratul gradul solicită unui student să ajungă la o înțelegere critică a principiilor științifice și de bază ale ingineriei care stau la baza domeniului lor de interes. În plus, studentul trebuie să demonstreze capacitatea de a efectua independent un proiect de cercetare intensiv și de a-și documenta rezultatele sub formă de publicații arbitrate, prezentări și o disertație finală de teză.

Cerințe de diplomă

Candidații la doctorat. gradul trebuie:

 • Completați un minim de 48 de ore de credit de lucru aprobat, inclusiv trei cursuri de bază;
 • Treceți un examen de calificare;
 • Prezentați un prospect de disertație acceptabil unui comitet de disertație;
 • Aduceți o contribuție originală la domeniul ingineriei chimice sub forma unei disertații adecvate publicării; și
 • Apărarea disertației în timpul unei prezentări publice.

Ph.D. candidaților li se permite, de asemenea, 25 de credite de studiu independente, pentru a solicita cele 48 de credite. Ph.D. candidații care au terminat un MS la o altă instituție li se va permite să transfere un număr mic de ore de credit către doctorat.

Frecvent, studenții fără studii superioare de inginerie chimică se vor înscrie în programul de absolvire. Pentru a se asigura că toți studenții sunt familiarizați cu principiile fundamentale cerute inginerilor chimici, studenții care intră în programul de absolvire cu o diplomă de licență într-o altă zonă decât inginerie chimică vor fi obligați să urmeze patru cursuri de licență - Operațiunile I, II și III și unul dintre Proiectarea Reactorului, Controlul Procesului sau Proiectarea Procesului. La recomandarea Comitetului Absolvent, aceste cerințe pot fi modificate pe baza specificului fiecărui student. Aceste cursuri de licență nu țin cont de cerința totală de absolvire a nivelului de credit pentru gradul avansat. Studenții absolvenți pot lua aceste cursuri din secvență și / sau concomitent pentru a accelera finalizarea acestei cerințe.

Finalizarea doctoratului cerințele necesită, în mod normal, patru până la cinci ani de studiu cu normă întreagă dincolo de gradul de BS. Studenții care dețin deja o diplomă de MS în inginerie chimică necesită de obicei cu un an mai puțin timp. Ajutorul financiar este acordat tuturor studenților absolvenți cu normă întreagă care lucrează pentru doctorat.

Ajutor financiar

 • Ajutorul financiar complet (indemnizația de școlarizare) este acordat tuturor studenților admiși în programul de doctorat.
 • Studenți internaționali care se aplică la doctorat. program sunt eligibile pentru ajutor financiar. Dacă este admis, studentul va primi o asistență didactică sau de cercetare, renunțare la școlarizare și supliment de asigurare de sănătate, așa cum este descris mai sus.
 • O listă de taxe obligatorii poate fi găsită aici: https://studentaccounts.tulane.edu/sites/studentaccounts.tulane.edu/files/2019-2020_Grad_Sci_Engineering_Tuition-Fees_20

Admitere la admitere

Studenții cu o pregătire academică puternică și un interes serios pentru cercetarea științifică sunt încurajați să solicite admiterea la programul de absolvire. Studenții cu studii superioare în alte discipline inginerești sau științe (de exemplu, chimie, fizică, matematică) sunt frecvent acceptate și, de asemenea, încurajați să aplice. (În astfel de cazuri, în mod normal, sunt necesare cursuri suplimentare de licență în inginerie chimică pentru a compensa deficiențele.) Fiecare solicitant trebuie să ia testul general GRE. Examenul TOEFL este necesar studenților a căror limbă maternă nu este engleza.

Departamentul încearcă să recruteze cei mai talentați studenți pentru programul său de absolvire. Ajutorul financiar complet (pentru a beneficia de un stipendiu) se acordă tuturor studenților admiși în programul de doctorat. Studenții de înaltă calificare sunt încurajați să aplice. Solicitanții potențiali sunt încurajați să scrie coordonatorului absolvent.

Aplicații pentru admitere

Cererile pentru toamna 2020 sunt acum acceptate. Admiterea este extrem de selectivă și competitivă. Solicitanții trebuie să ia testul general al examenului de înregistrare a absolvenților (GRE) și să depună punctaje oficiale de testare pentru GRE folosind codul școlar 6173,

Solicitanții internaționali trebuie să demonstreze, de asemenea, competența în limba engleză, stabilită de obicei prin Testul de limbă engleză ca limbă străină (TOEFL) sau Sistemul internațional de testare a limbii engleze (IELTS). Scorurile oficiale ale testului pentru TOEFL folosesc codul școlii 6173 codul 64.

Toți studenții internaționali care sunt acceptați la o școală de știință și inginerie doctorat. programul trebuie să finalizeze un curs on-line de evaluare ESL de vară în cursul lunii iulie. Cursul de 10 ore (2 săptămâni) de evaluare va determina care studenți trebuie să urmeze cursuri suplimentare de ESL în primul an de studii universitare.

Aplica acum!

Studenții interesați sunt încurajați să aplice completând cererea online gratuită la https://applygrad.tulane.edu/apply/

Cererea dvs. va necesita:

 1. Transcrieri oficiale de la fiecare instituție la care ați participat.
 2. Trei scrisori de recomandare trimise electronic prin intermediul sistemului online sau copii de hârtie sigilate și semnate pot fi trimise departamentului.
 3. Examenul oficial de înregistrare a absolvenților (GRE) trimis de serviciile de testare educațională (ETS) către departament. Cod instituție 6173, cod departament 1001, inginerie chimică.
 4. Test oficial de engleză ca limbă străină (TOEFL) trimis de către serviciile de testare educațională (ETS) către departament. Cod instituție 6173, cod departament 64.
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The Tulane University School of Science and Engineering combines the very best of a top tier research university with a strong commitment to high-quality undergraduate education. Our faculty, who cond ... Citeste mai mult

The Tulane University School of Science and Engineering combines the very best of a top tier research university with a strong commitment to high-quality undergraduate education. Our faculty, who conducts research at the forefront of their disciplines, offers outstanding degree programs at the undergraduate and graduate levels. Citește mai puţin