Dr. În comunicare strategică

Generalități

Programul de descriere

Doctoratul în comunicare corporativă este conceput pentru a dezvolta abilități teoretice, profesionale și de cercetare extrem de specializate și aprofundate în cadrul disciplinelor de comunicare și comunicare corporativă. Calificarea este concepută pentru a facilita rolul profesional al actului de adoptare în contexte de comunicare extrem de specializate și imprevizibile și pentru a dobândi capacitatea de a răspunde la problemele abstracte care extind și redefinesc cunoștințele de comunicare corporativă existente. De asemenea, facilitează o comandă cuprinzătoare a metodologiei avansate de cercetare în comunicare, care ar trebui să conducă la o contribuție semnificativă și originală la disciplina comunicării corporative, precum și capacitatea de a se angaja într-un dialog critic.

Antena / Unsplash

La University of Johannesburg „Viitorul. Reimaginat.“ nu este pur și simplu o frază atrăgătoare

Instituția preia conducerea în Africa în a 4-a revoluție industrială Gândirea, reimaginând viitorul pentru toate disciplinele 4IR este următorul val de industrializare pe care trebuie să-l înțelegem și să îl modelăm pentru a construi viitorul acestei țări - și al continentului african - atât de bogat merită. 4IR nu se referă doar la robotică și automatizare; este vorba despre înaintarea societății pentru a împuternici oamenii și generațiile înalte.

Pe măsură ce lumea avansează în a 4-a revoluție industrială, la fel și UJ cu „Educația 4IR” - aducerea gândirii și tehnologiei 4IR în curriculum pe diferite cursuri și folosind tehnologii inovatoare de învățare combinată. Acest lucru înseamnă că absolvenții UJ sunt mai bine pregătiți pentru a îmbrățișa viitorul afacerilor și industriei, deoarece AI și 4IR joacă un rol mai mare în modul în care trăim și lucrăm.

La University of Johannesburg , este de datoria noastră să îmbrățișăm și să navigăm cu mândrie și îndrăzneală pe viitorii lideri ai țării noastre, prin complexitățile neimaginate ale 4IR, astfel încât să poată profita din plin și să ofere un mâine mai bun. Viitori lideri ca tine! Aici conducem o conversație curajoasă; împingând și modelând designul unui nou mâine. Aici luăm măsuri și construim lumea nouă.

Cerințe de admitere:

Este necesară o diplomă de master în comunicare, cu o medie minimă de 65%. Regulamentul general privind durata programului de master este, de asemenea, aplicabil în acest caz. Data de închidere a cererilor pentru acest grad este 31 octombrie a anului precedent.

Durata programului:

3 ani

Detalii de contact:

Nume: Admin comunicare strategică
Tel: 011 559 3613
E-mail: stratcommadmin@uj.ac.za

Ultima actualizare Aug 2020

Despre facultate

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Citeste mai mult

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Citește mai puţin