Dr. În economia transporturilor

Generalități

Programul de descriere

Elevul ar trebui să dezvolte competențe intelectuale și de specialitate și abilități practice în dobândirea, interpretarea, înțelegerea, analiza și aplicarea principiilor de economie a transporturilor, management și reglementare. Studentul trebuie să dezvolte abilități de cercetare, scriere și gândire creativă în domeniul economiei transporturilor. Studentul ar trebui să poată lua decizii strategice în contextul sectorului transporturilor și să analizeze și să evalueze orice decizie internă sau externă care are impact asupra acestui sector.

De asemenea, studentul trebuie să poată reflecta asupra deciziilor și aplicațiilor sale manageriale pentru a analiza și evalua efectul acestora în contextul holistic al economiei, managementului și reglementării transporturilor. Teza ar trebui să constituie o reflectare a cunoștințelor și a perspectivei în domeniul economiei transporturilor.

Cerințele de admitere

Accesul studenților va fi oferit studentului care deține o calificare de master universitară în economia transporturilor la nivelul 8 sau 9. NQF. Decanul Facultății de Management poate refuza admiterea unui student la calificarea de doctorat, în cazul în care consideră că pregătirea academică a studentului este insuficientă.

Detalii de contact

Nume: Dna R Ramsaroop
Tel: 27 (0) 11 559 4979 / Email: rramsaroop@uj.ac.za

Date de înregistrare și început

Înregistrarea începe în ianuarie și prelegerile în februarie, atât pentru programele de lucru de licență, cât și pentru cele postuniversitare.

Toate programele de cercetare pentru masterat și doctorat se pot înregistra pe tot parcursul anului.

Data de încheiere: Academic începe în ianuarie și se încheie în decembrie. Termenul limită al programului este determinat de durata programului.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Citeste mai mult

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Citește mai puţin