Dr. În inginerie electrică și electronică

Generalități

Programul de descriere

Tehnologie de inginerie electrică și electronică

Departamentul de Inginerie Electrică și Electronică este specializat în ingineria sistemelor de calculatoare și programe tehnologice de inginerie electrică.

responsabilităţi

Tehnicienii de inginerie a sistemelor de calculatoare oferă asistență profesională, tehnică și de dezvoltare companiilor din industria calculatoarelor. Sunt angajați în medii de inginerie, comunicații și procesare informații și control. Responsabilitățile includ proiectarea hardware, inginerie software, inclusiv programarea, întreținerea rețelei, proiectarea și dezvoltarea sistemelor încorporate.

Știința ingineriei electrice și electronice

Inginerii electrici sunt preocupați de utilizarea energiei electrice pentru a transmite energie - în timp ce inginerii electronici sunt preocupați de utilizarea energiei electrice pentru a transmite informații. Inginerii electrici proiectează, fabrică, instalează și gestionează sisteme și instalații care generează sau utilizează energie electrică. Sunt implicați în câmpuri sau sisteme de control. Departamentul este implicat activ în inițiativele de informare și dezvoltarea absolvenților care au capacitatea de a rezolva probleme inginerești complexe.

type type type

La University of Johannesburg „Viitorul. Reimaginat.“ nu este pur și simplu o frază atrăgătoare

Instituția preia conducerea în Africa în a 4-a revoluție industrială Gândirea, reimaginând viitorul pentru toate disciplinele 4IR este următorul val de industrializare pe care trebuie să-l înțelegem și să îl modelăm pentru a construi viitorul acestei țări - și al continentului african - atât de bogat merită. 4IR nu se referă doar la robotică și automatizare; este vorba despre înaintarea societății pentru a împuternici oamenii și generațiile înalte.

Pe măsură ce lumea avansează în a 4-a revoluție industrială, la fel și UJ cu „Educația 4IR” - aducerea gândirii și tehnologiei 4IR în curriculum pe diferite cursuri și folosind tehnologii inovatoare de învățare combinată. Acest lucru înseamnă că absolvenții UJ sunt mai bine pregătiți pentru a îmbrățișa viitorul afacerilor și industriei, deoarece AI și 4IR joacă un rol mai mare în modul în care trăim și lucrăm.

La University of Johannesburg , este de datoria noastră să îmbrățișăm și să navigăm cu mândrie și îndrăzneală pe viitorii lideri ai țării noastre, prin complexitățile neimaginate ale 4IR, astfel încât să poată profita din plin și să ofere un mâine mai bun. Viitori lideri ca tine! Aici conducem o conversație curajoasă; împingând și modelând designul unui nou mâine. Aici luăm măsuri și construim lumea nouă.

'

Cerințe de admitere și criterii de selecție:

Un masterat aprobat în inginerie sau un grad similar aprobat la nivel de master sau echivalent NQF nivel 9. Admiterea finală la program va fi acordată numai după prezentarea cu succes a unui seminar de cercetare la șase luni de la înscriere. Temele de cercetare trebuie să fie, de asemenea, acceptate și aprobate de supraveghetorii din facultate și, în final, de către Senat sau Comitetul Executiv al Senatului Universității.

Durata programului:

  • Cu normă întreagă: 2 ani
  • Part-time: 3 ani

Detalii de contact:

Nume: doamna Dudu Kanyi / Tel: 011 559 2109 / Email: febehd@uj.ac.za

Ultima actualizare May 2020

Despre facultate

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Citeste mai mult

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Citește mai puţin