Dr. În istoria artei

Generalități

Programul de descriere

Un candidat este obligat să producă o teză savantă, de regulă între 70 000 și 80 000 de cuvinte, care să contribuie la cunoașterea și înțelegerea nouă a unui aspect al artelor vizuale sau al unui aspect al culturii vizuale într-un sens mai larg. Tema studiului este identificată de candidatul însuși sau de ea însăși, în consultare cu un supraveghetor desemnat, și este dezvoltată într-o propunere care trebuie aprobată de Comitetul de grade superioare al Facultății de Artă, Proiectare și Arhitectură. Candidații trebuie să demonstreze independența intelectuală și să aibă cunoștințe de bază și înțelegere a disciplinei și metodologiilor și abordărilor sale pentru a produce o teză care să corespundă standardelor internaționale de scriere savantă. Este de așteptat ca candidații înregistrați la studiu să contribuie la discurs prin publicarea de articole și / sau prin participarea la conferințe din istoria artei sau discipline cognate.

Couleur / Pixabay

Despre UJ Arts & Culture

UJ Arts & Culture este o divizie în Facultatea de Artă, Design și Arhitectură (FADA). Produce și prezintă programe de artă studențești și profesionale de clasă mondială, aliniate viziunii UJ a unei universități internaționale la alegere, ancorate în Africa, modelând dinamic viitorul. O gamă robustă de platforme artistice sunt oferite pe toate cele patru campusuri ale UJ pentru studenți, personal, absolvenți și publicul larg pentru a experimenta și a se angaja cu artiști emergenți și consacrați, africani și internaționali, extrași din spectrul complet al artelor. Pentru actualizări periodice privind UJ Arts Center, urmați @UJArtsCentre pe Twitter sau vizitați pagina de Facebook a University of Johannesburg Arts & Culture. Sunați la 011 559 4674/3058 pentru întrebări generale.

La University of Johannesburg „Viitorul. Reimaginat.“ nu este pur și simplu o frază atrăgătoare

Instituția preia conducerea în Africa în a 4-a revoluție industrială Gândirea, reimaginând viitorul pentru toate disciplinele 4IR este următorul val de industrializare pe care trebuie să-l înțelegem și să îl modelăm pentru a construi viitorul acestei țări - și al continentului african - atât de bogat merită. 4IR nu se referă doar la robotică și automatizare; este vorba despre înaintarea societății pentru a împuternici oamenii și generațiile înalte.

Pe măsură ce lumea avansează în a 4-a revoluție industrială, la fel și UJ cu „Educația 4IR” - aducerea gândirii și tehnologiei 4IR în curriculum pe diferite cursuri și folosind tehnologii inovatoare de învățare combinată. Acest lucru înseamnă că absolvenții UJ sunt mai bine pregătiți pentru a îmbrățișa viitorul afacerilor și industriei, deoarece AI și 4IR joacă un rol mai mare în modul în care trăim și lucrăm.

La University of Johannesburg , este de datoria noastră să îmbrățișăm și să navigăm cu mândrie și îndrăzneală pe viitorii lideri ai țării noastre, prin complexitățile neimaginate ale 4IR, astfel încât să poată profita din plin și să ofere un mâine mai bun. Viitori lideri ca tine! Aici conducem o conversație curajoasă; împingând și modelând designul unui nou mâine. Aici luăm măsuri și construim lumea nouă.

Cerințe de admitere:

Un master relevant

Durata programului:

3 ani

Detalii de contact:

Nume: doamna Adele Maritz
Tel: 011 559 1126 / Email: fadapg@uj.ac.za

Ultima actualizare May 2020

Despre facultate

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Citeste mai mult

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Citește mai puţin