Dr. În management de construcții

Generalități

Programul de descriere

Scopul calificării:

Managementul construcțiilor este o disciplină de mediu construită dezvoltată holistic, prin faptul că educația terțiară aferentă abordează trei fluxuri principale, și anume management, economie și știință și tehnologie. Acest lucru îi conferă absolvenților de management în construcții să gestioneze activitatea construcțiilor și a proiectelor (procesul fizic), în calitate de manageri de construcții. Mai mult, managementul construcțiilor este calificarea „poartă” pentru managementul proiectelor de construcții, care este gestionarea proiectelor de la concepție până la finalizare în numele unui client, inclusiv livrarea proiectării, integrarea proiectării și construcțiilor și supravegherea construcției. Prin urmare, expertiza în acest domeniu este imperativă pentru dezvoltarea infrastructurală a Africii de Sud și a continentului african.

Scopul programului este de a dezvolta un intelectual cu abilități avansate în aplicarea managementului ingineriei construcțiilor cu alte principii interdisciplinare aferente, pentru a aborda problemele legate de managementul construcțiilor din sector. Unul dintre obiectivele principale ale acestui proces este de a dezvolta o capacitate avansată de a efectua cercetări interdisciplinare în domeniul ingineriei construcțiilor de natură originală. De asemenea, își propune să promoveze o abordare de învățare pe tot parcursul vieții, precum și o aptitudine pentru formarea altor elevi în domenii similare.

Rezultate de calificare:

Elevul ar trebui să poată:

  • Analizați și rezolvați problemele de cercetare / dezvoltare în domeniul ingineriei construcțiilor de natură originală, în mod creativ și inovator, aplicând cunoștințe fundamentale avansate relevante de Științe ale managementului construcțiilor în domeniul ales de cercetare.
  • Planificați și gestionați proiectele de cercetare, demonstrând cunoștințe fundamentale, înțelegere și cunoaștere a principiilor, metodologiilor și conceptelor care constituie o responsabilitate socială (față de comunitățile locale și alte comunități) de cercetare / dezvoltare / gestionare a construcțiilor în domeniul ales al practicii de cercetare.
  • Planificați și efectuați investigații, cercetări și / sau experimente interdisciplinare avansate de natură originală, aplicând sau dezvoltând teorii și metodologii adecvate și efectuați analiza și interpretarea adecvată a datelor.
  • Comunicați eficient, atât oral, cât și în scris, cu instituții de cercetare specifice, audiențe și comunitate în general, în măsura în care acestea sunt afectate de cercetare, folosind structura, stilul și suportul grafic adecvat.
  • Aplică și evaluează metodele de cercetare interdisciplinară avansate, abilitățile, instrumentele și tehnologia informației în mod eficient și critic în practica de cercetare / dezvoltare a managementului ingineriei construcțiilor și arată o înțelegere și o dorință de a accepta responsabilitatea pentru impactul activităților de cercetare / dezvoltare asupra societății și mediul înconjurător.
  • Realizați sinteza de componente, sisteme, lucrări, produse sau procese ca un set de sisteme conexe și evaluați impactul și beneficiile sociale, juridice, de sănătate, de siguranță și de mediu, dacă este cazul, în domeniul ales de cercetare interdisciplinară.
  • Demonstrează sensibilitate culturală și estetică într-o serie de contexte sociale în realizarea activităților de cercetare / dezvoltare în managementul ingineriei construcțiilor.

Anamul Rezwan / Pexels

Cerințe de admitere:

O diplomă de master aprobată în Managementul construcțiilor sau orice disciplină a mediului construit sau o diplomă similară aprobată la nivelul masterului.

Durata programului:

Cu normă întreagă: 2 ani / Part-time: 3 ani

Detalii de contact:

Nume: doamna Dudu Kanyi / Tel: 011 559 2109 / Email: febehd@uj.ac.za

Ultima actualizare Apr. 2020

Despre facultate

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Citeste mai mult

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Citește mai puţin