Dr. În management public și guvernare

Generalități

Programul de descriere

Scopul acestei calificări este de a oferi elevilor instrumentele și abilitățile pentru a aplica eficient și independent abilitățile metodologiei de cercetare și toate activitățile aferente acestora, pentru a pregăti o propunere de cercetare, a realiza o teză care să demonstreze o contribuție originală la domeniul de studiu / disciplină, la demonstrați competențele necesare pentru evaluare pentru a raporta rezultatele pentru o prezentare academică.

Reguli de acces

Un student care deține o calificare de master în management public și guvernare la NQF NIVELUL 9 poate solicita admiterea la această calificare. Decanul Colegiului de Afaceri și Economie poate refuza admiterea unui student la calificarea de doctorat în cazul în care consideră că pregătirea studentului este insuficientă pentru studiile propuse.

Curriculum complet / Program part-time

Calificarea va fi finalizată pe o perioadă minimă de doi ani și o perioadă maximă de patru ani pentru studenții cu normă întreagă și o perioadă minimă de doi ani și o perioadă maximă de cinci ani pentru studenții cu timp parțial, pe un subiect aprobat . Reglementările academice pentru calificările de doctorat sunt de asemenea aplicabile.

Programul de studiu doctoral cuprinde o teză scrisă sub supraveghere, care aduce o contribuție inițială în domeniul Managementului public și guvernanței pe un subiect selectat în consultare cu șeful Departamentului Guvernării Publice. O apărare doctorală (fie a propunerii, fie a tezei) este necesară în conformitate cu reglementările Colegiului de afaceri și economie. Este necesar un articol gata de publicare pe conținutul tezei sau pe câmpul aferent. Studentul trebuie să confere în prealabil cu șeful Departamentului Guvernării Publice despre fezabilitatea studiului prevăzut.

Timp de cercetare: 100%

* O cerință pentru acordarea acestei calificări include faptul că studenții, cu depunerea tezei tradiționale, vor trimite un articol pentru o posibilă publicare.

135381_pexels-photo-3769021.jpeg

La University of Johannesburg „Viitorul. Reimaginat.“ nu este pur și simplu o frază atrăgătoare

Instituția preia conducerea în Africa în a 4-a revoluție industrială Gândirea, reimaginând viitorul pentru toate disciplinele 4IR este următorul val de industrializare pe care trebuie să-l înțelegem și să îl modelăm pentru a construi viitorul acestei țări - și al continentului african - atât de bogat merită. 4IR nu se referă doar la robotică și automatizare; este vorba despre înaintarea societății pentru a împuternici oamenii și generațiile înalte.

Pe măsură ce lumea avansează în a 4-a revoluție industrială, la fel și UJ cu „Educația 4IR” - aducerea gândirii și tehnologiei 4IR în curriculum pe diferite cursuri și folosind tehnologii inovatoare de învățare combinată. Acest lucru înseamnă că absolvenții UJ sunt mai bine pregătiți pentru a îmbrățișa viitorul afacerilor și industriei, deoarece AI și 4IR joacă un rol mai mare în modul în care trăim și lucrăm.

La University of Johannesburg , este de datoria noastră să îmbrățișăm și să navigăm cu mândrie și îndrăzneală pe viitorii lideri ai țării noastre, prin complexitățile neimaginate ale 4IR, astfel încât să poată profita din plin și să ofere un mâine mai bun. Viitori lideri ca tine! Aici conducem o conversație curajoasă; împingând și modelând designul unui nou mâine. Aici luăm măsuri și construim lumea nouă.

a lua legatura

Prof Shikha Vyas-Doorgapersad
Șef de programe academice svyas-doorgapersad@uj.ac.za
Pentru programe de BA, BA Hons, MA și Doctorat

Centrul de Management Public și Manager de Guvernare
Dna Lynell van Heerden, lynellvh@uj.ac.za
Telefon: +27 11 559 7617

Asistent administrativ școlar
Dna Zeenat Jansen Baloi
E-mail zeenatj@uj.ac.za
Telefon: +27 11 559 3225 Fax: +27 11 559 2447

Ultima actualizare May 2020

Despre facultate

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Citeste mai mult

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Citește mai puţin