Dr. În management strategic al resurselor umane

Generalități

Programul de descriere

Scopul acestei calificări este dezvoltarea competenței avansate a unui student în proiectarea și dezvoltarea intervențiilor și procedurilor organizaționale. Calificarea va permite studenților să îndeplinească un rol de lider și să adopte o abordare critică și științifică a performanței și schimbării. Acesta este un program de cercetare structurat, cu sarcini bazate pe cercetare și aplicarea cercetării în practică, ca bază pentru finalizarea tezei.

Reguli de acces

O masterat adecvat aplicabil pentru accesul la un doctorat. grad. Studentul trebuie să fi finalizat un modul de onoare al metodologiei de cercetare (NQF NIVELUL 8 sau 9) efectuat ca parte a unui grad. Studenții sunt obligați să participe și să treacă un modul privind metodologia de cercetare, oferit de catedră. Limitările de număr ale studenților pot necesita un proces de selecție constând din interviuri de selecție, testare psihometrică și un exercițiu de propunere de cercetare.

Curriculum complet / Program part-time

Calificarea va fi finalizată pe o perioadă minimă de doi ani și o perioadă maximă de patru ani pentru studenții cu normă întreagă și o perioadă minimă de doi ani și o perioadă maximă de cinci ani pentru studenții cu timp parțial, pe un subiect aprobat . Reglementările academice pentru calificările de doctorat sunt de asemenea aplicabile.

Timp de cercetare: 100%

* O cerință pentru acordarea acestei calificări include faptul că studenții, cu depunerea tezei tradiționale, vor trimite un articol pentru o posibilă publicare.

CUsai / Pixabay

La University of Johannesburg „Viitorul. Reimaginat.“ nu este pur și simplu o frază atrăgătoare

Instituția preia conducerea în Africa în a 4-a revoluție industrială Gândirea, reimaginând viitorul pentru toate disciplinele 4IR este următorul val de industrializare pe care trebuie să-l înțelegem și să îl modelăm pentru a construi viitorul acestei țări - și al continentului african - atât de bogat merită. 4IR nu se referă doar la robotică și automatizare; este vorba despre înaintarea societății pentru a împuternici oamenii și generațiile înalte.

Pe măsură ce lumea avansează în a 4-a revoluție industrială, la fel și UJ cu „Educația 4IR” - aducerea gândirii și tehnologiei 4IR în curriculum pe diferite cursuri și folosind tehnologii inovatoare de învățare combinată. Acest lucru înseamnă că absolvenții UJ sunt mai bine pregătiți pentru a îmbrățișa viitorul afacerilor și industriei, deoarece AI și 4IR joacă un rol mai mare în modul în care trăim și lucrăm.

La University of Johannesburg , este de datoria noastră să îmbrățișăm și să navigăm cu mândrie și îndrăzneală pe viitorii lideri ai țării noastre, prin complexitățile neimaginate ale 4IR, astfel încât să poată profita din plin și să ofere un mâine mai bun. Viitori lideri ca tine! Aici conducem o conversație curajoasă; împingând și modelând designul unui nou mâine. Aici luăm măsuri și construim lumea nouă.

a lua legatura

Domnul Nathaniel Mudzunga
Tel: 011 559 2522
E-mail: nathanielm@uj.ac.za

Dna Charlene Eloff
Tel: 011 559 2033
E-mail: celoff@uj.ac.za

Ultima actualizare May 2020

Despre facultate

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Citeste mai mult

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Citește mai puţin