Dr. În program interdisciplinar individualizat (zona de cercetare)

Generalități

Programul de descriere

Programele de doctor în filosofie (doctorat) în programul interdisciplinar individualizat (zona de cercetare) sunt concepute pentru studenții care au obiective de cercetare bine articulate, care nu pot fi atinse prin programe de studii postuniversitare de cercetare stabilite. Aceștia își propun să creeze un model de curriculum de studiu organic pentru a facilita creșterea intelectuală a studenților, explorarea în direcții noi de cercetare și un angajament pe termen lung într-un domeniu de cercetare interdisciplinar.

Programele oferă studenților o largă libertate academică de a crea un program postuniversitar de cercetare unic, axat pe o zonă specializată de cercetare în moduri care se potrivesc cel mai bine intereselor și pasiunilor lor intelectuale, prin lucrul pe un subiect de cercetare interdisciplinar și folosind cursuri de la diferite departamente / divizii la îndeplini curriculumul.

Studenții trebuie să elaboreze un plan și un cadru de cercetare care să le permită să-și exploreze interesele unice de cercetare și să lucreze cu supraveghetorii lor din diferite domenii de cercetare pentru a-și urmări și a-și completa gradul.

La finalizarea programului, studenților li se va conferi un doctorat în programul individualizat interdisciplinar . Domeniul ales de cercetare va fi, de asemenea, specificat în titlul diplomei (de exemplu, doctorat în programul interdisciplinar individualizat (Inginerie Bionică)).

Curriculum

 • Cerința minimă de credit

Doctorat: 21 credite

 • Transfer de credit

Sub rezerva aprobării supraveghetorului primar, co-supraveghetor (i) și a directorului de program, studenții pot solicita transfer de credit sau înlocuirea cursului.

 • Cursuri obligatorii / elective

PhD:

Un minimum de 21 de credite de cursuri postuniversitare la HKUST , aprobate de supraveghetorul primar, co-supervizor (i) și directorul de program.

Rezultatele învățării

La finalizarea cu succes a programului, absolvenții vor putea:

 1. Generați un curriculum de grad avansat care interrela cunoștințe și abilități din domeniile academice selectate și competență în domeniile metodelor de cercetare cantitative, calitative și mixte;
 2. Dezvoltarea cunoașterii și înțelegerii conceptelor, metodelor și materialelor adecvate în discipline care constituie în mod corespunzător cadrul studiilor lor;
 3. Demonstrează înțelegeri curriculare și competență a abilităților de cercetare printr-un examen cuprinzător, interacțiune și evaluare de grup, prezentări profesionale și finalizarea cu succes a apărării tezei;
 4. Dezvolta perspective multidimensionale și abilități inovatoare de rezolvare a problemelor existente și emergente; și
 5. Dezvoltați un mix distinct de abilități care le permite să comunice în mod eficient cu oameni de diferite niveluri și discipline în cadrul și între organizații.

Cerințe de admitere

Pentru a beneficia de admitere, solicitanții trebuie să îndeplinească toate cerințele următoare. Admiterea este selectivă și respectarea acestor cerințe minime nu garantează admiterea.

1. Cerințe generale de admitere a Universității

Solicitanții care solicită admiterea la un program de doctorat ar fi trebuit să obțină o diplomă de licență cu rezultate dovedite de performanță remarcabilă de la o instituție recunoscută; sau au prezentat dovezi de muncă satisfăcătoare la nivel postuniversitar cu normă întreagă timp de cel puțin un an sau cu fracțiune de normă timp de cel puțin doi ani.

2. Cerințe de admitere în limba engleză

Solicitanții trebuie să îndeplinească cerințele de limbă engleză cu una dintre următoarele realizări:

 • TOEFL-iBT: 80 *

 • TOEFL-pBT: 550

 • Testul revizuit cu hârtie TOEFL: 60 (scoruri totale pentru secțiuni de citire, ascultare și scriere)

 • IELTS (modulul academic): scor general: 6,5 și toate scorurile: 5,5

* se referă la scorul total într-o singură încercare

Solicitanții nu sunt obligați să prezinte punctaj TOEFL sau IELTS dacă

 • prima lor limbă este engleza sau

 • ei au obținut diploma de licență (sau echivalent) de la o instituție unde mediul de învățare era limba engleză.

3. Informații suplimentare

Solicitanții sunt obligați să elaboreze un plan de cercetare ca o propunere scrisă și să identifice grupul de supraveghere format din cel puțin doi supraveghetori, cu unul care îndeplinește funcția de supraveghetor principal. Înainte de a depune o cerere, aceștia ar trebui să formeze o echipă de cercetare care este compusă din cel puțin doi membri ai facultății care lucrează în domenii diferite de cercetare pentru a garanta că cercetarea este de natură interdisciplinară.

Solicitanții ar trebui să propună titlul gradului (adică zona de cercetare). Titlul gradului împreună cu programa propusă de student și supervizori vor fi examinați și aprobați de directorul de program și de comitetele relevante în procesul de admitere.

cerere

Vă rugăm să consultați pg.ust.hk/programs („Aplicație”) pentru detalii.

Ultima actualizare Sept 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Situated at the heart of Asia, the Hong Kong University of Science and Technology (HKUST) is a young and distinguished research university in Hong Kong. Ranked No. 30 in the World in the QS World Univ ... Citeste mai mult

Situated at the heart of Asia, the Hong Kong University of Science and Technology (HKUST) is a young and distinguished research university in Hong Kong. Ranked No. 30 in the World in the QS World University Rankings (2018), HKUST offers a wide selection of research postgraduate studies in Science, Engineering, Business and Management, Humanities and Social Science, Environmental Studies, and Public Policy leading to the Master of Philosophy (MPhil) and the Doctor of Philosophy (PhD) degrees. All programmes are taught in English. Citește mai puţin