Dr. În sondajul cantitativ

Generalități

Programul de descriere

Scopul calificării:

Supraveghetorii de cantitate sunt actori importanți în industria construcțiilor, deoarece joacă un rol semnificativ în gestionarea activității de construcții. Complexitatea crescândă a procesului de construcție necesită niveluri ridicate de abilități de inginerie și management. Astăzi, planificarea, proiectarea, costul, administrarea, construirea și întreținerea instalațiilor necesită un nivel mai ridicat de rafinament și expertiză ca niciodată. Mulți profesioniști și medici universitari capabili nu sunt în măsură să completeze programări manageriale la nivel înalt în industria construcțiilor din cauza lipsei de educație și experiență în management.

Scopul programului este de a dezvolta un intelectual cu capacitatea avansată de a produce cercetări de sondaj de cantitate care încearcă să adauge cunoștințe și creștere în acest sector particular. Unul dintre obiectivele principale ale acestui proces este dezvoltarea unei capacități avansate de a efectua cercetări interdisciplinare de cercetare a cantității de natură originală. De asemenea, va promova o abordare de învățare pe tot parcursul vieții, precum și o aptitudine pentru formarea altor elevi în domenii similare.

Rezultate de calificare:

Elevul ar trebui să poată:

  • Analizați și rezolvați problemele de cercetare / dezvoltare de tip Surveying Quantity (Economie în construcții) de natură originală în mod creativ și inovator, prin aplicarea cunoștințelor fundamentale relevante și avansate ale științelor managementului construcțiilor în domeniul ales de cercetare.
  • Planificați și gestionați proiectele de cercetare, demonstrând cunoștințe fundamentale, înțelegere și cunoaștere a principiilor, metodologiilor și conceptelor care constituie o responsabilitate socială (față de comunitățile locale și alte comunități) de cercetare / dezvoltare / gestionare a construcțiilor în domeniul ales al practicii de cercetare.
  • Planificați conducerea investigațiilor interdisciplinare, cercetarea și / sau experimentele de natură originală prin aplicarea sau dezvoltarea teoriilor și metodologiilor adecvate și efectuarea unei analize și interpretări adecvate a datelor.
  • Comunicați eficient, atât oral, cât și în scris, cu instituții de cercetare specifice, audiențe și comunitate în general, în măsura în care acestea sunt afectate de cercetare, folosind structura, stilul și suportul grafic adecvat.
  • Aplicați și evaluați metodele de cercetare interdisciplinară avansate, abilitățile, instrumentele și tehnologia informației în mod eficient și critic în practica de cercetare / dezvoltare a sondajului cantității (economia construcțiilor) și arătați o înțelegere și o dorință de a accepta responsabilitatea pentru impactul cercetării / dezvoltării activități despre societate și mediu.
  • Aplicați o sinteză de componente, sisteme, lucrări, produse sau procese ca un set de sisteme conexe și evaluați impactul și beneficiile sociale, juridice, de sănătate, de siguranță și de mediu, dacă este cazul, în domeniul ales de cercetare interdisciplinară.
  • Demonstrați și oferiți îndrumări acolo unde este cazul și demonstrați sensibilitate culturală și estetică într-o serie de contexte sociale în realizarea activităților de cercetare / dezvoltare a sondajului cantitativ (economia construcțiilor).

Daniel McCullough / Unsplash

Cerințe de admitere:

O diplomă de master aprobată în Studiul cantitativ (economia construcțiilor) sau orice disciplină a mediului construit sau un grad similar aprobat la nivelul masterului.

Durata programului:

Cu normă întreagă: 2 ani / Part-time: 3 ani

Detalii de contact:

Nume: doamna Dudu Kanyi / Tel: 011 559 2109 / Email: febehd@uj.ac.za

Ultima actualizare Apr. 2020

Despre facultate

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Citeste mai mult

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Citește mai puţin