Dr. În studii energetice

Generalități

Programul de descriere

Scopul doctoratului în Studii Energetice este de a oferi studenților calificați o înțelegere aprofundată și cunoaștere integrată a teoriei aplicabile avansate în domeniul studiilor energetice. Un doctorat în Studii Energetice este un studiu de cercetare pur bazat pe știință, care solicită candidaților să demonstreze capacități de cercetare la nivel înalt și să aducă o contribuție academică semnificativă și originală la frontierele disciplinei specializării.

Doctoratul în Studii Energetice necesită un nivel foarte ridicat de cunoștințe științifice de specialitate intelectuală, teoretică și practică și cunoaștere a problemelor legate de domeniul de studiu și de aplicare a metodelor și tehnicilor experimentale avansate ale cercetării moderne, precum și a științificului fundamental și valori academice în generarea, prelucrarea, interpretarea și prezentarea datelor de cercetare oral și în formă scrisă.

Pentru admiterea la doctorat în studii energetice, de preferință, este nevoie de un master în studii energetice, deși poate fi luat în considerare un student cu o diplomă de master într-o temă conexă și cu experiență adecvată în industria energetică. Se aplică regulile generale de admitere, stabilite de Facultatea de Științe și Universitate.

Pentru doctoratul este necesară o teză despre un subiect adecvat, aleasă după consultarea cu coordonatorul programului pentru studiile energetice. Gradul conferit va fi doctoratul. (Studii energetice).

Date de înregistrare și început

Înregistrarea începe în ianuarie și prelegerile în februarie, atât pentru programele de lucru de licență, cât și pentru cele postuniversitare.

Toate programele de cercetare pentru masterat și doctorat se pot înregistra pe tot parcursul anului.

Data de încheiere: Academic începe în ianuarie și se încheie în decembrie. Termenul limită al programului este determinat de durata programului.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Citeste mai mult

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Citește mai puţin