Dr. În tehnologii și materiale

Generalități

Programul de descriere

Descrierea programului

Programul de studiu doctoral este axat pe proiecte independente de cercetare științifică în domeniul materialelor. Scopul său este de a produce absolvenți extrem de educați și creativi, capabili să ia parte la aplicații științifice, de cercetare și profesionale și dezvoltări de materiale pentru inginerie mecanică.

117779_chemistryclass.jpg

Absolvenții pot aplica independent abilitățile dobândite și nivelul ridicat de cunoștințe teoretice furnizate în cursuri și dobândite prin metode moderne de învățare pentru rezolvarea problemelor specifice în domeniul tehnologiei inginerești. În plus, aceștia sunt familiarizați cu metodele de cercetare din domeniul tehnologiei inginerești și capabili de analiză critică, evaluare și sinteză, capabili să discute rezultatele investigațiilor lor și să extindă suma cunoștințelor actuale într-un mod profesionist în valoare de publicare și împărtășirea cu alți membri ai comunității profesionale, atât în ​​țara lor, cât și în străinătate.

După absolvirea programului de studii, absolvenții vor reuși să obțină poziții de membri ai echipei de cercetare atât în domenii teoretice și de cercetare aplicată, cât și ca experți în echipele centrelor de dezvoltare industrială și instituții de cercetare majore care se concentrează pe o anumită zonă. Datorită cunoștințelor profunde și a abordărilor profesionale, vor reuși, de asemenea, într-un context mai larg, ca lectori ai instituțiilor de învățământ terțiar.

59271_scientific-2040795__340.jpg

Programul de doctorat Škoda Auto

Candidații de doctorat la TUL sunt eligibili să candideze pentru participarea la programul de doctorat Škoda Auto sau își pot scrie teza pe un subiect oferit de companie.

117780_promotionabroad3.jpg

Fapte reale

 • FACULTATEA: Facultatea de Inginerie Mecanica
 • LIMBA DE INSTRUCTIUNI: Engleza
 • ELIGIBILITATE:
  • Învățământ terțiar recunoscut (master), astfel cum este prescris prin Legea nr. 49/2009, Coll. (nu este necesar pentru solicitanții din Slovacia, Polonia, Ungaria și Slovenia).
  • Examen de intrare / interviu
 • DURATA: 4 ani
 • FEE / ACADEMIC ANUL: 2000 USD
 • TAXUL DE APLICARE: 2000 CZK / USD 100
 • TERMEN DE APLICARE: 31 ianuarie, 31 august
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Top-level results in research and science, excellence in teaching and interdisciplinary collaboration have stood for the Technical University of Liberec since 1953. Around 7000 students study at seven ... Citeste mai mult

Top-level results in research and science, excellence in teaching and interdisciplinary collaboration have stood for the Technical University of Liberec since 1953. Around 7000 students study at seven faculties and one specialized institute. Citește mai puţin
Liberec , Wrocław , Zittau + 2 Mai mult Mai Puțin