Dr. De administrație publică

Generalități

Programul de descriere

Programul de doctorat din Departamentul Administrației Publice oferă studenților o educație bogată și diversă, printr-o combinație de instruire practică de cercetare și o fundație de cursuri orientate către domeniile dvs. de interes.

Scopul pregătirii doctorale este de a echipa persoanele care să adauge cunoștințelor administrației publice și domeniilor conexe prin cercetare disciplinată. Atunci când profesioniștii profesori se angajează la doctorat, aceștia ar trebui să recunoască necesitatea de a demonstra abilități substanțiale de cercetare și de a interacționa cu o facultate de cercetare în mod continuu, pe măsură ce proiectează și execută proiectele lor de disertație.

Alumni Testimonial

"În calitate de program de doctorat, UIC s-a dovedit a fi o alegere excelentă. Facultatea sunt extrem de accesibile și eu rămân în contact cu mai mulți membri ai facultății astăzi. Cursurile sunt mici, iar studenții formează o legătură strânsă între ei. Când eu am intrat pe piața locurilor de muncă, am găsit în mod constant alte universități care știau reputația UIC pentru managementul financiar și, de asemenea, membrii facultății în program. cu cineva de la UIC. Aș recomanda din toată inima UIC oricui dorește să facă călătoria la un doctorat în administrație publică ". Andrew Crosby | Ph.D. absolvent al unei școliSponsored by Google Chromebooks Anete Lūsiņa / Unsplash

Cerințe de diplomă

Este necesar un minimum de 96 de ore semestru de cursuri dincolo de bacalaureat. Cei care dețin masterul de administrație publică de la UIC sau un program echivalent vor primi, în mod obișnuit, maximum 32 de ore semestru față de cerința de grad. Pentru absolvire este necesară o medie de punctaj cumulativ de cel puțin 3.00 (A = 4.00) la toate cursurile de absolvire luate la UIC.

specializari:

 • Managementul public și non-profit: specializarea Management public și non-profit pregătește studenții pentru a efectua cercetări privind managementul agențiilor la toate nivelurile organizațiilor guvernamentale și non-profit. Deși cunoștințele despre management în aceste sectoare împrumută foarte mult din cunoștințele de gestionare în sectorul privat, managementul public este fundamental diferit datorită contextului guvernanței publice și a valorilor publice. Deși nu sunt organizații publice, agențiile fără scop lucrativ se confruntă cu cerințe și presiuni care sunt similare cu alte organizații publice.
  Toți doctoratul studenții care selectează această zonă de specializare sunt obligați să ia PA 527, teoria managementului public
 • Management financiar: specializarea Management financiar pregătește studenții pentru a efectua cercetări privind administrația financiară și politica fiscală a guvernelor, în primul rând la nivel de stat și local. Acesta este un domeniu foarte larg de cercetare, cu baze teoretice în domeniile finanțelor publice, științe politice, management și contabilitate. Învățarea în specializare se concentrează pe aplicarea teoriilor și cercetării în aceste domenii în contextul sectorului public pentru a afecta politicile guvernamentale și deciziile de management, precum și pentru a îmbunătăți cunoștințele în domeniul mai larg al administrației publice.
  Toți doctoratul studenții care selectează această zonă de specializare trebuie să ia PA 554, Seminar avansat în management financiar.
 • Metode de sondaj: specializarea Metode de sondaj pregătește studenții să utilizeze sondaje pentru a efectua cercetări în toate domeniile administrației publice și nonprofit și pentru a efectua cercetări metodologice privind utilizarea metodelor de sondaj. Deși proiectarea și analiza sondajului sunt abilități care pot fi utilizate într-o gamă largă de domenii și domenii de studiu substanțiale, studenții sunt concentrați în mod special pe utilizarea sondajelor în cercetările efectuate de medici academicieni, guvernamentale și organizații non-profit.
  Toți doctoratul studenții care selectează această zonă de specializare sunt obligați să ia PA 578, Sondaje, Opinia Publică și Politici Publice.
 • Guvernanță urbană și rețele: specializarea Guvernare urbană și rețele pregătește studenții pentru a efectua cercetări asupra diversității structurilor organizaționale prin care serviciile / politicile publice locale și regionale sunt concepute, implementate și evaluate. Problemele politicii urbane trec de granițele jurisdicționale tradiționale și necesită integrarea actorilor care operează în diferite sectoare și la diferite scări. Guvernarea în mediul urban / regional are loc prin rețele multiple și suprapuse de guverne, non-profit și organizații cu scop lucrativ. Această specializare explorează formarea și gestionarea rețelelor guvernamentale, precum și capacitatea acestora de a aborda provocările cu care se confruntă comunitățile din întreaga lume. Cercetările privind guvernanța urbană provin din literatura de specialitate privind managementul colaborativ, instituțiile de guvernare locală, științele rețelei, științele politice și politicile publice.
  Toți doctoratul studenții care selectează această zonă de specializare trebuie să ia PA 562, instituții locale, urbane și regionale și politici publice.

Admitere

Solicitanții sunt considerați individual, luând în considerare performanțele academice superioare și promisiunea realizării viitoare. Solicitanții trebuie să prezinte dovezi că au terminat un curs de statistică la nivel absolvent. Studenții cu o deficiență în acest domeniu vor fi obligați să preia cursuri suplimentare așa cum este prescris de directorul programului. Astfel de lucrări de curs nu se vor aplica cerințelor de grad. Solicitantul care dorește acceptarea programului cu un master finalizat trebuie să aibă o medie cumulativă punctuală de 3,00 (A = 4,00) în toate cursurile de licență și 3,5 în toate lucrările post-bacalaureat. Solicitantul trebuie să prezinte trei scrisori de recomandare de la persoane familiarizate cu realizările sale academice sau cu experiența profesională. Solicitanții sunt, de asemenea, obligați să depună scoruri generale ale examenelor de absolvire a înregistrărilor (GRE). Toți solicitanții ar trebui să obțină scoruri care să le plaseze în cea de-a 50-a percentilă pentru fiecare porțiune din GRE, ceea ce reprezintă aproximativ un scor de 150 atât pentru porțiunile verbale cât și pentru cele cantitative. Dacă solicitantul nu prezintă un punctaj GRE minim de 150 pe fiecare porțiune din GRE și un GPA de 3,5, solicitantul poate fi considerat în continuare de către doctorat. Comitet. Comitetul va examina toate dovezile cu o promisiune ridicată de a include, dar fără a se limita la tendința gradului de absolvire, tipul programului de absolvire, experiența de muncă matură.

Procedura de aplicare

Pasul 1: Completați cererea de numire absolvită . În termen de 3 - 5 zile lucrătoare de la depunerea cererii online, veți primi un e-mail prin care confirmă primirea cererii dvs., precum și indicând faptul că vă puteți autentifica în sistem pentru a începe încărcarea materialelor suplimentare ale aplicației dvs.

Pasul 2: Plătește taxa (taxele) cererii

Pasul 3: Următoarele materiale trebuie să fie încărcate electronic după depunerea cererii online. Ar trebui să primiți un e-mail cu rezumatul cererii dvs. care va furniza un link în care veți încărca documentele.

 • Încărcați copii ale transcrierilor de la toate instituțiile în care ați obținut diplome și transcrieri de la toate celelalte colegii și universități participate în ultimii opt ani. (Nu trimiteți transcrieri pe copie, nu vor fi acceptate. Studenții ar trebui să solicite transcrieri emise de registrator și să le scaneze și să le încarce prin intermediul sistemului de aplicații online. Nu putem încărca transcripturi în numele studenților.)
 • Cel puțin trei scrisori de recomandare din partea foștilor profesori sau supraveghetori. Scrisorile ar trebui să fie scrise de cineva care vă poate vorbi capacitatea de a reuși în burse și cercetare.
  • Vi se va solicita să trimiteți adrese de e-mail pentru recomandatorii dvs. Sistemul va trimite un e-mail generat automat cu un link către unde își pot încărca scrisorile de recomandare. Dacă aveți mai mult de 3 scrisori de recomandare pe care doriți să le trimiteți, vă rugăm să trimiteți un e-mail la Sarah McDonald la adresa smcdon1@uic.edu. Sarah va trebui să se conecteze la aplicația dvs. pentru a adăuga un element suplimentar.

 • Declarație personală cu una sau două pagini. Vă rugăm să identificați domeniile de specializare primare și secundare pe care doriți să le urmați programul în declarația dvs. Aceste domenii ar trebui să fie în concordanță cu specializările oferite de program și cu expertiza facultății. Dacă este necesar, puteți schimba zona de specializare ulterior. Puteți revizui domeniile de specializare pe următoarea pagină web: doctorat. Domenii de specializare Vă rugăm să includeți următoarele în declarația dvs. personală:
 • Care sunt interesele tale universitare și academice?
 • De ce ai decis să studiezi administrația publică la nivel de absolvenți?
 • Care sunt obiectivele tale profesionale?
 • Cum face un doctorat în administrația publică se încadrează în planurile dvs. pe termen scurt și lung pentru cariera profesională?
 • Ce membri ai facultății doriți să lucrați în cadrul departamentului?
 • Relua
 • Eșantion de scriere
 • Eșantionul poate fi o lucrare dintr-un curs sau o publicație, dar ar trebui să abordeze o problemă contemporană în administrația publică, într-un mod care demonstrează capacitatea solicitantului de a excela în doctorat. program. Alternativ, candidații pot scrie un eseu de 3-5 pagini
 • Scoruri de testare recente (mai puțin de cinci ani) de la examenul de absolvire (GRE), trimis prin ETS la codul instituției noastre din 1851. Studenții internaționali trebuie să depună scoruri TOEFL sau să se califice pentru o renunțare la TOEFL. Trimiteți scorurile TOEFL la codul instituției noastre din 1851.
 • Cerere pentru Formular de numire absolvită
 • Vă rugăm să indicați clar în partea de sus a formularului dacă doriți o asistență sau o bursă. Majoritatea doctoratului solicitanții care doresc asistență le primesc prin subvenții ale facultății sau unul dintre cele șapte centre de cercetare ale colegiului pentru a lucra la proiecte de cercetare. Doctorand superior studenții primesc asistență didactică, iar asistențe generale sunt uneori disponibile.

Materialele enumerate mai sus trebuie încărcate prin intermediul sistemului de transmitere electronică.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

What do we think we're doing? The short answer is that we are trying to make the places we live better for everyone. That can mean different things to different people and there are certainly many way ... Citeste mai mult

What do we think we're doing? The short answer is that we are trying to make the places we live better for everyone. That can mean different things to different people and there are certainly many ways to go about it. And that's really why there is a UIC CUPPA. Citește mai puţin