Dr. De cercetare

Generalități

Programul de descriere

Studii de dezvoltare doctorat prin cercetare

Liderii mondiali în studii de dezvoltare

Institute of Development Studies (IDS) este o organizație globală de cercetare și învățare pentru schimbări echitabile și durabile. În parteneriat cu Universitatea din Sussex, IDS este pe primul loc în lume pentru studii de dezvoltare de QS University Rankings.

Construiește-ți cariera în dezvoltarea internațională

Studierea la IDS declanșează oportunități interesante de carieră într-o serie de domenii legate de dezvoltare, inclusiv cercetare, politică și practică.

Cercetătorii noștri de doctorat provin, de obicei, din INGO-uri, guverne, organizații ale societății civile, instituții academice, afaceri și în alte părți și doresc să-și avanseze înțelegerea teoretică și practică a dezvoltării, să-și îmbunătățească perspectivele de carieră și să facă lumea un loc mai bun.

Absolvenții noștri au continuat să ocupe funcții de conducere în organizații globale, cum ar fi Banca Mondială și Națiunile Unite, și în organizații de frunte ale societății civile, precum și a devenit miniștri și oficiali în guvernele naționale și cadre universitare de înaltă calitate la universități din întreaga lume. .

Alăturați-vă unei comunități globale

În prezent, avem studenți de peste 60 de naționalități care studiază diplome postuniversitare IDS. Studenții și elevii sunt membri ai comunității IDS, o rețea cu adevărat globală, care îmbogățește experiența curriculară și oferă rețele profesionale pe tot parcursul vieții și prietenii.

Arii de studiu

Căutăm cercetători de doctorat interesați să lucreze la proiecte care să răspundă următoarelor provocări globale și intersecțiilor lor:

  • reducerea inegalităților
  • accelerarea sustenabilității
  • construirea unor societăți inclusive și sigure.

Suntem interesați în special de lucrările care arată originalitate în abordarea subiectelor legate de activitatea grupurilor noastre de cercetare, și anume: afaceri, orașe, digital, guvernare, sănătate, participare, putere, politică de resurse și viitorul rural.

Taxe și finanțare

Tarifele sunt listate pe site-ul nostru web: ids.ac.uk/learn.

Din păcate, nici IDS, nici Universitatea din Sussex nu pot oferi sprijin financiar pentru cercetătorii noștri de doctorat. Solicitanții care necesită asistență financiară trebuie să ia legătura cu Ministerul Educației sau Ministerul Afacerilor Externe și reprezentantul Consiliului Britanic (c / o Ambasada Marii Britanii).

Aflați mai multe și aplicați

Pentru mai multe informații despre taxe, supraveghere, evaluare și modul de aplicare, vă rugăm să consultați pagina noastră de doctorat IDS de cercetare .

„IDS oferă cercetătorilor doctoranzi un mediu îmbogățitor, cu acces la o gamă largă de experți cu diferite discipline disciplinare. Comunitatea IDS este mereu plină de energie și de angajamentul de a răspunde la întrebări dificile, ceea ce îl face un loc interesant în care să întreprindeți cercetări. Mă simt în mod deosebit binecuvântat să fac parte dintr-un grup susținător de colegi care oferă îndrumări la fiecare rând. ” - Dina Zayed, cercetător de doctorat IDS

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Institute of Development Studies (IDS) is a global research and learning organisation for equitable and sustainable change. We are ranked first in the world for development studies, in partnership ... Citeste mai mult

The Institute of Development Studies (IDS) is a global research and learning organisation for equitable and sustainable change. We are ranked first in the world for development studies, in partnership with the University of Sussex. Citește mai puţin