Dr. La Berlin School of Economics

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Cu o bursă cu normă întreagă de la institutele de cercetare de top din Berlin

Din 2019, trei programe de succes sunt unite: programele de doctorat BDPEMS și DIW Graduate Center, împreună cu programul de carieră PostDoc BERA. Instituțiile lor membre au fondat Berlin School of Economics (BVB), un program de dezvoltare a carierei la nivelul întregii Berlin.

Introducerea programului

BVB caută studenți de înaltă calificare post-universitar din întreaga lume pentru a se înscrie în programul său structurat de doctorat. în economie , precum și în una dintre cele trei piese ale BVB în studiile de afaceri: doctorat. în contabilitate , doctorat. în Finanțe și doctorat. în Management .

BVB oferă studenților de doctorat de excepție, cu o comunitate de cercetare vibrantă, intensă în rețea și o structură de formare care își va dezvolta talentele într-o combinație unică de cercetare academică și aplicată la nivel înalt. În faza de curs a trei semestre, studenții își aprofundează cunoștințele de teorie economică, economie aplicată, econometrie și politică economică. În timpul fazei de cercetare de trei ani care începe în al treilea semestru, studenții își scriu tezele de doctorat, având în același timp oportunitatea de a-și aplica cunoștințele în mediul de cercetare profesională oferit în universitățile din Berlin și institutele de cercetare economică. În plus față de cursuri și supravegherea tezei prin intermediul facultății BVB, profesorii invitați de renume sunt invitați în mod regulat să susțină cursuri de bloc sau masterclass-uri.

Ca parte a programelor BVB, studenții pot participa la stagii sau pot desfășura studii de cercetare la universități. Gazdele trecute pentru astfel de vizite extinse includ FMI, Banca Mondială, OCDE, Școala de Economie din Toulouse, University College London, Universitatea din California Berkeley și multe altele. Mai mult, studenții își vor prezenta cercetările la numeroase ateliere și conferințe și vor participa la cursuri și seminarii susținute de experți de renume internațional. Doctoratul educația include, de asemenea, ateliere de competențe științifice care ajută la pregătirea pentru o etapă de cercetare de succes și pentru piața locurilor de muncă la încheierea programului.

Ph.D. studenții vor primi finanțare pentru durata preconizată a programului, de patru ani. Pentru faza de curs, finanțarea se face pe baza unui stipendiu, în timp ce finanțarea pentru faza de cercetare este în mod normal asigurată prin angajare la una dintre instituțiile membre ale BVB: DIW Berlin, ESMT, Free University Berlin, Hertie School of Governance, Humboldt Universität Zu Berlin, Universitatea Tehnică Berlin, WZB Social Science Center Berlin.

După finalizarea cu succes a programului, studenții vor primi o diplomă de doctorat de la una dintre universitățile din Berlin.

cerinţe

Solicitanții ar trebui să aibă un master în economie sau studii de afaceri. Opțiunile de acces rapid sunt:

  • Disponibil pentru solicitanții care sunt încă în drum spre un master. Solicitanți din relații;
  • Domenii (cum ar fi Ingineria industrială, Statisticile sau științele sociale cantitative) pot fi de asemenea îndeplinite;
  • Cerințe dacă au un fond suficient în economie sau studii de afaceri.

Solicitanții a căror limbă maternă nu este engleza trebuie să demonstreze competență în limba engleză, cu excepția cazului în care dețin o diplomă de la o universitate dintr-o țară de limbă engleză sau pot documenta cel puțin un an de studii la o universitate de limbă engleză. Dovadă suficientă pentru o bună comandă a

Limba engleză este un scor mare pentru TOEFL sau IELTS. Cunoașterea limbii germane nu este o cerință necesară pentru o aplicație reușită, dar elevii sunt încurajați să învețe și să-și îmbunătățească abilitățile. Solicitanții sunt, de asemenea, obligați să facă testul GRE.

Mod de depunere a cererilor: Cererile vor fi acceptate începând cu 15 noiembrie 2019 și vor putea fi depuse numai prin portalul de admitere al BVB.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

BERA is a network of seven research institutions in Berlin dedicated to promoting the careers of postdoctoral researchers in economics and adjacent fields. In its five focus areas Recruitment, Researc ... Citeste mai mult

BERA is a network of seven research institutions in Berlin dedicated to promoting the careers of postdoctoral researchers in economics and adjacent fields. In its five focus areas Recruitment, Research, Networks, Guidance and Skills, BERA offers a wide program to support its members in gaining further qualifications and develop their careers. Citește mai puţin