Economie de afaceri phd și management (engleză)

University of Economics Prague - Faculty of Business Administration

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

EFMD Equis Accredited

Economie de afaceri phd și management (engleză)

University of Economics Prague - Faculty of Business Administration

Doctorat în economie și management de afaceri (în engleză)

În ramura de Economie de afaceri și management, activitățile de cercetare ale doctoranzilor sunt axate pe teme cum ar fi noile teorii ale organizării economice; noi direcții în măsurarea performanței în afaceri; Strategia de afaceri într-un context european; efectele globalizării asupra comportamentului de afaceri; restructurarea și revitalizarea întreprinderilor; inovația și strategia financiară a firmelor multinaționale; forme de cooperare în mediul de afaceri internațional; companiile joint-multinationale; managementul companiilor; și alte, aferente, probleme. Structura programului este următoarea:Blocul A: Subiecte comune pentru întreaga școală:

  • Economie (microeconomie-macroeconomie)Blocul B1: Subiectele obligatorii ale filialei:

  • Metode de cercetare pentru manageri
  • Metode statistice pentru Cercetare Științifică *
  • Instrumente cantitative pentru analiza economică *


* Doctorand alege unul dintre cele două subiecte la recomandarea unui supervizor și în funcție de specializarea lui / ei.


Blocul B2: Sucursala obligatorie:

  • Economia de afaceri *
  • Management pentru viitor *
  • Comportamentul consumatorului*


* Doctorand alege unul dintre cele trei subiecte la recomandarea unui supervizor și în funcție de specializarea lui / ei.Blocul C: subiecți opționali

După discuția cu supervizorul, doctoratul alege alte discipline necesare pentru teza de doctorat (a se vedea lista subiecților acreditați pentru doctorat).

Opțiunile se pot extinde, eventual, în alte cursuri, din cursurile gratuite de cursuri elective acreditate pentru studii doctorale la Universitatea de Economie din Praga.

Admiterea la un studiu de doctorat

Programul este condiționată de îndeplinirea corectă a studiilor într-un program de studiu Masters'. Diploma de Master trebuie să fie recunoscută în Republica Cehă

Studenții străini care doresc să studieze într - un program într - o altă țară decât ceh ( "Program pentru străini") limbă trebuie să plătească o taxă de școlarizare. Taxa este de 5000 € pe an. Această formă de studiu este un program de la distanță, ceea ce înseamnă că elevii vin pentru consultări la un moment dat a fost de acord cu tutorii lor, dar nu sunt obligați să participe la cursuri și seminarii de zi cu zi. Cu toate acestea, ei trebuie să vină să se așeze examenele. Elevii pot studia, sta examene, precum și scrierea și apărarea tezei lor de doctorat, într-o limbă străină. Lungimea standard de studiu este de 3 ani. Elevii nu au dreptul la burse sau cazare rezidențiale.

Studenții străini în programele de studiu în Cehia ( "programul ceh") nu plătesc taxe și pot beneficia de bursă în perioada în care nu depășește lungimea standard a studiului. Decanul facultății va stabili suma care urmează să fie acordată pentru bursă. Ele se pot aplica pentru cazare rezidențiale (sub rezerva capacității de cămine).

De asemenea, acei studenți care au obținut o bursă de guvernul ceh nu plătesc taxe și pot primi cazare rezidențiale.

Admiterea la programul de studii de doctorat este condiționată în curs de succes de admitere a Universității. Decizia finală revine cu decanul facultății respective programului de doctorat, cu atenția cuvenită acordată succesului în concursul de admitere, precum și capacitatea de predare a facultății. În cazul în care un solicitant nu a fost admisă numai din cauza capacității insuficiente de predare la facultate, rezultatele examinării rămân valabile timp de un an de la data la care a fost luată examenul.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare December 4, 2017
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
3 anii
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
5,000 EUR
pe an, în limba engleză; liber în Cehă
Locations
Republica Cehă - Prague, Prague
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Republica Cehă - Prague, Prague
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala