Departamentul de Învățare și Instruire oferă programe captivante și unice la nivel de doctorat.

Învățarea și instruirea este aplicarea unor principii și concepte psihologice pentru rezolvarea problemelor în mediile educaționale și de formare. Diferențele individuale, dezvoltarea cognitivă și socială, teoria învățării și a motivației, designul instructiv, predarea și managementul clasei și evaluarea sunt subiecte comune abordate în program.

Programul didactic de învățare și instruire (Ed.D.)

Aplicarea psihologiei de cercetare și educație în diverse medii de învățare.

Vizitați site-ul nostru aici pentru a afla mai multe despre acest program Programul oferă profesioniștii care lucrează cu abilități de cercetare și conținut de bază pentru a utiliza și de a contribui la baza de cunoștințe în procesul de învățare și de instruire. Folosind cele mai noi tehnologii pentru a ajuta la furnizarea de instruire și sprijin, cursurile se concentrează pe cursanți și învățare, setările de instruire, abilitățile de cercetare și educația specială. Există, de asemenea, o opțiune de a obține o concentrare în educația specială sau o concentrare în tehnologia digitală pentru predare și învățare (nouă credite).

"Cred că primul lucru pe care îl observi când participi la USF este un sentiment al comunității. Profesorii sunt cu adevărat interesați de învățarea fiecărui elev, ceea ce se traduce într-un program care include rigoare și îngrijire. mediu care promovează controlul global al gândirii. În opinia mea, USF are totul! ".

-KAREN SANFORD, studentul EdD

Cerințe de intrare

  • Aplicație completă on-line cu taxă de cerere nerambursabilă de 55 USD.
  • Un set de transcrieri neoficiale de la fiecare universitate / colegiu la care au participat anterior. Pentru solicitanții din SUA, diploma trebuie să fie de la o universitate / colegiu acreditat la nivel regional. Un solicitant care are o diplomă în așteptare trebuie să furnizeze o verificare oficială a gradului de absolvire așteptat de la grefierul instituției sau oficial al școlii. O diplomă de licență este necesară pentru a aplica la un program de masterat. O diplomă de master este obligată să candideze la un program de doctorat. Rețineți: dacă este admis, va trebui să trimiteți transcrieri oficiale înainte de înscriere.
  • Solicitanții MA și credentienți: AAP minim de 2,75
  • Solicitanții de doctorat: GPA minim de 3,0 de la un program de absolvent
  • Două scrisori de recomandare actuale, semnalate, care indică faptul că sunt potrivite pentru munca absolventă.
  • Cronică actuală.
  • O declarație de intenție

Solicitanții de doctorat trebuie, de asemenea, să prezinte:

  • MA teza (extras sau copie completă) sau hârtie de nivel absolvent.
  • Scorurile oficiale pentru examenul de licență pentru absolvenți sau pentru testele de analogie Miller (MAT). Rezultatele testului trebuie trimise direct către USF de către Serviciul de testare a educației (GRE) sau Corporația psihologică (MAT). Nu vor fi acceptate fotocopii ale rezultatelor. Scorurile trebuie să fi fost obținute în ultimii cinci ani.

Resurse financiare

Resursele financiare federale, statale și universitare sunt disponibile ca finanțare pentru studenții recent admiși și actuali ai USF School of Education.

Pentru a compensa costul școlarizării, multe școli de cursuri de educație sunt oferite în după-amiaza târziu și seara și / sau în week-end-ul alternativ. Majoritatea studenților consideră că pot să-și mențină un loc de muncă cu normă întreagă în timp ce își câștigă acreditările, diplomele de masterat sau doctoratul. Cu toate acestea, dacă programul dvs. vă cere să petreceți timp într-o sală de clasă (de exemplu, predarea studenților) sau pentru a finaliza o experiență pe teren sau un stagiu, astfel de angajamente vor interfera cu o zi normală de lucru.

Vizitați site-ul nostru pentru a afla mai multe despre resursele financiare pentru acest program

Program predat în:
  • Engleză
University of San Francisco - School of Education

Vezi 2 mai multe cursuri de la University of San Francisco - School of Education »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
5 anii
La zi
Price
1,270 USD
pe credit