Ed.D. în conducerea urban

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Kean University Doctor de Educație în programul Urban Leadership-ul este primul de acest gen din New Jersey si unul dintre doar o mana de programe similare la nivel national. Kean Ed.D. program Urban Leadership-ul este un program de 90 de credit, care pregătește dedicat lideri de învățământ care înțeleg și apreciază provocările mediul urban și care sunt capabili să facă o diferență pozitivă în școli urbane, agențiile și comunitățile educaționale ale statului. Curriculum-ul, bazat pe un model inovativ, interdisciplinar, profesional-orientate, integreaza cursuri si practica culminând cu un stagiu de un an întreg într-o agenție de educație district școlar sau comunitate.

Kean Ed.D. în Urban Programul Leadership-ul este conceput pentru a crea un mediu avansat și divers care sprijină învățarea personală și profesională cu privire la școală, familie și comunitate. Studenții sunt prevăzute cu cunoștințe și abilități avansate de care au nevoie pentru a lucra eficient pentru a îmbunătăți practica educațională și de a îmbunătăți realizarea academice a studenților urbane. Programul oferă instruire intermediar și avansat solidă și posibilitatea de a pune teoria în practică prin activități incluse în toate lucrările curs și stagiu complet an.

Pentru a afla mai multe despre Ed.D. în programul de Conducere Urban, vizitați http://grad.kean.edu/doctoral-programs/doctor-education-edd-urban-leadership.

/?utm_source=Keystone&utm_campaign=Keystone&utm_medium=KeystoneListing
Ultima actualizare Aug 2015

Despre facultate

Kean University is an accredited State University in New Jersey and is home to the Nathan Weiss Graduate College. The University is located just a few miles away from New York City. Kean is a metropol ... Citeste mai mult

Kean University is an accredited State University in New Jersey and is home to the Nathan Weiss Graduate College. The University is located just a few miles away from New York City. Kean is a metropolitan, comprehensive, interactive university that provides world-class education to its approximately 2,500 students. Citește mai puţin
New York , Uniune + 1 Mai mult Mai Puțin