Ed.D. în educația internațională și multiculturală

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Cursuri de instruire critice și practicieni implicați

Ed.D. în Educația Internațională și Multiculturală (IME) este dedicată înțelegerii educației formale și informale în cadrul diferitelor contexte socio-culturale, lingvistice, politice și economice. Bazat pe principiile echității, justiției sociale și drepturilor omului, programul abordează critic realitățile educației din și dincolo de granițele învățământului public din Statele Unite și din întreaga lume. Programul nostru echipează studenții cu abilitățile necesare pentru a se angaja în activități de burse, de predare și de advocacy care abordează multe din problemele cheie care au impact asupra educației de astăzi. Vizitați site-ul nostru aici pentru a afla mai multe despre acest program

Caracteristici distinctive ale programului

 • Concentrați-vă pe bursele angajate cu un impact semnificativ asupra comunităților locale și globale.
 • Un avantaj și un curriculum riguros intelectual întemeiat pe pedagogia critică.
 • Un sentiment puternic al unei comunități compuse din foarte multe facultăți și studenți care oferă sprijin personal și științific.
 • Posibilități de ucenicie pentru doctoranzi în devenirea savanților de drept social, a practicanților și a avocaților.

"IME este o familie, un grup de ființe umane inteligente, care simt că justiția socială se află în centrul educației. Este un loc numit cea de-a doua casă, un loc în care ajungem atunci când lumea exterioară este frustrată și avem nevoie de un loc de sprijin și de reflecție, locul în care gândurile sunt aruncate în jurul valorii de onoare, respectate și cu îndemânare grațioasă, este locul care a fost prezent în civilizații de la începutul timpului ... comunității ".

-IME EdD Student

Livrarea programului

Programul urmează un program de clase alternative de weekend care se convoacă de nouă ori pe semestru (serile de vineri și toată ziua de sâmbătă).

Detalii despre program

Ed.D. Programul este bazat pe cinci domenii principale conceptuale: teoria socială critică și școlarizarea; intersecționalitatea rasei, clasei, națiunii, limbii, sexului și sexualității în educație; drepturile omului și mișcările sociale; învățământul internațional și comparativ; și paradigme de cercetare alternative.

Încadrată în practica pedagogiei critice, acest program oferă o comunitate dinamică de învățare în care studenții beneficiază de o experiență riguroasă atât în ​​sala de clasă, cât și în comunitate. Credem că cadrul conceptual și pedagogia IME servesc la pregătirea elevilor pentru a deveni lideri capabili să reimagineze posibilitățile de educație în mai multe contexte.

Programul Doctoral pentru Educație Internațională și Multiculturală (IME) este format din 60 de credite de studiu dincolo de gradul de masterat și culminează cu finalizarea unei disertații doctorale. Elevii pot alege dintr-o gamă de cursuri în IME sau o concentrare fie în educația pentru drepturile omului, fie în a doua limbă.

Rezultatele învățării

Rezultatele învățării din programul de învățământ internațional și multicultural

Scopul fiecărui program IME este de a dezvolta practicieni profesioniști cu experiență în trei domenii cheie:

Cunoștințe conceptuale și teoretice: inclusiv teoria socială critică, pedagogia critică, teoria rasei critice și intersecționalitatea, teoria feministă, drepturile omului și mișcările sociale și paradigmele de cercetare alternative.

Aptitudini de utilizare: analiza, sinteza și abilitățile de evaluare pentru predare și cercetare, dezvoltarea / administrarea programelor / politicilor și justiția socială locală / globală / activismul pentru drepturile omului. Instrumente metodologice bazate pe cercetări calitative, cum ar fi cercetarea acțiunilor participative, cercetarea acțiunilor cadrelor didactice, mărturiile și etnografia critică.

Rezultatele învățării elevilor din programul de învățământ internațional și multicultural

Programele IME sunt concepute pentru a permite studenților la absolvire să:

 • Utilizați teoria ca o lentilă pentru a gândi critic despre inechitățile sociale în contexte locale / globale.
 • Lucrați ca un profesionist transformator în școli, universități și comunități pentru a aduce schimbări sociale.
 • Fii o voce proeminentă în mișcarea justiției educaționale prin bursă și practică
 • Proiectarea, implementarea și evaluarea programelor K-12 și post-secundare de clasă / comunitate axate pe drepturile omului, justiția socială și / sau educația critică multiculturală.

Resurse financiare

Resursele financiare federale, statale și universitare sunt disponibile ca finanțare pentru studenții recent admiși și actuali ai USF School of Education.

Pentru a compensa costul școlarizării, multe școli de cursuri de educație sunt oferite în după-amiaza târziu și seara și / sau în week-end-ul alternativ. Majoritatea studenților consideră că pot să-și mențină un loc de muncă cu normă întreagă în timp ce își câștigă acreditările, diplomele de masterat sau doctoratul. Cu toate acestea, dacă programul dvs. vă cere să petreceți timp într-o sală de clasă (de exemplu, predarea studenților) sau pentru a finaliza o experiență pe teren sau un stagiu, astfel de angajamente vor interfera cu o zi normală de lucru.

Vizitați site-ul nostru pentru a afla mai multe despre resursele financiare pentru acest program.

Cariere

Absolvenții programului de doctorat IME lucrează ca profesioniști transformați într-o varietate de setări atât în ​​SUA cât și pe plan internațional, cum ar fi:

OPȚIUNI DE CARIERĂ

 • Membrii facultății la colegii și universități din comunitate
 • Liderii profesorilor în școlile K-12
 • Școala superioară
 • Cercetători educaționali
 • Liderii în organizațiile comunitare și non-guvernamentale
 • Curriculum specialisti

OBIECTIVELE PROGRAMULUI DE DOCTORAT IME

 • Profesor și președinte, Educație urbană, Universitatea Loyola Marymount
 • Profesor și președinte, învățământul elementar, Universitatea de Stat din San Francisco
 • Profesor, educație bilingvă și multiculturală, Universitatea de Stat din California, Sacramento
 • Asistent universitar, Reading, Universitatea de Femei din Texas
 • Facultatea, Colegiul Junior Santa Rosa și Colegiul Comunitar Solano
 • Lector, Studii americane, Universitatea Eötvös Loránd, Budapesta, Ungaria
 • Director, Educație Bilingvă, Dezvoltare Profesională și Programe Speciale, Districtul Școlar Unificat San Jose
 • Formatori de cadre didactice pentru organizații internaționale
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The School of Education celebrates four decades of involved teachers, devoted leaders and caring counselors. Our faculty and students are scholars and social justice advocates engaged within the diver ... Citeste mai mult

The School of Education celebrates four decades of involved teachers, devoted leaders and caring counselors. Our faculty and students are scholars and social justice advocates engaged within the diverse San Francisco Bay area and beyond. Citește mai puţin
San Francisco , San Jose , Sacramento , Santa Rosa + 3 Mai mult Mai Puțin