Ed.D. în organizație și conducere

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere


Pregătirea liderilor care servesc școli, comunități și agenții sociale, guvern și instituții fără scop lucrativ într-o lume regională și internațională.

Detalii despre program

Organizația și conducerea (O

Livrarea programului

Pentru a răspunde nevoilor profesioniștilor care lucrează, programul urmează un program de cursuri alternative de weekend care se convoacă de nouă ori pe semestru (serile de vineri și toată ziua de sâmbătă).

"Mărimea și structura programului mi-au atras atenția, un profesionist profesionist și un părinte, și am fost intrigat de oportunitățile care existau pentru a forma legături puternice și a lucra îndeaproape cu colegii și instructorii mei. Pot spune cu încredere că așteptările mele cele mai mari au fost îndeplinite. Am avut oportunitatea de a călători în străinătate, de a participa la învățarea experiențială, de a stabili relații strânse și de a lucra cu profesori specializați și talentați și de cercetători incredibil de motivați "- Demerris R. Brooks-Immel, O

Rezultatele învățării

Rezultatele de învățare ale programului Organizație și Leadership:

 • Programul aduce elevilor un continuum de cunoștințe noi și de înțelegere care reflectă teoriile curente, cercetarea și practicile inovatoare.
 • Programul echipează studenții să aplice principiile teoriei conducerii într-o gamă largă de setări pentru a conduce efectiv indivizii și organizațiile spre succes.
 • Programul îi echipează pe elevi să selecteze, să implementeze și să gestioneze metodologiile de leadership adecvate pentru a satisface nevoile individuale, de grup și organizaționale în K-12 prin intermediul învățământului superior, a profitului și a setărilor nonprofit.
 • Programul echipează studenții să utilizeze și să desfășoare activități de cercetare pentru a evalua și îmbunătăți procesele organizaționale.
 • Creați lideri care sunt capabili să examineze în mod critic organizațiile pentru a promova rezultate echitabile.
 • Promovați promovarea justiției sociale cu o conștiență în jurul experiențelor și provocărilor cu care se confruntă grupurile subreprezentate din punct de vedere istoric.
 • Înțelegerea și aplicarea cercetării la problemele de practică.
 • Dezvoltați lideri care se auto-reflectă în practica lor și implicațiile acesteia în justiția și echitatea socială.

Programul organizațional și de conducere Studenții Rezultatele învățării:

 • Absolvenții vor dobândi cunoștințele, înțelegerea, instrumentele și abilitățile necesare pentru a-și asuma roluri de conducere în organizații la nivel local, național, național și internațional.
 • Absolvenții vor avea o înțelegere a metodelor de cercetare și vor demonstra competențe pentru a se angaja în bursă riguroasă.
 • Absolvenții vor putea să relaționeze teoria cu practica și să demonstreze sinteza cunoștințelor avansate prin îmbunătățirea organizațiilor.
 • Absolvenții vor adopta obiceiuri de reflecție personale și științifice care examinează practica profesională și duc la reînnoirea sistemică.

Cariere

Absolvenții O

EXEMPLE DE OPȚIUNI DE CAREER INCLUDE:

 • Administrația învățământului superior
 • Profesor universitar
 • Consultant de management
 • Cercetător aplicat
 • Principal
 • administrator

Resurse financiare

Resursele financiare federale, statale și universitare sunt disponibile ca finanțare pentru studenții recent admiși și actuali ai USF School of Education.

Pentru a compensa costul școlarizării, multe școli de cursuri de educație sunt oferite în după-amiaza târziu și seara și / sau în week-end-ul alternativ. Majoritatea studenților consideră că pot să-și mențină un loc de muncă cu normă întreagă în timp ce își câștigă acreditările, diplomele de masterat sau doctoratul. Cu toate acestea, dacă programul dvs. vă cere să petreceți timp într-o sală de clasă (de exemplu, predarea studenților) sau pentru a finaliza o experiență pe teren sau un stagiu, astfel de angajamente vor interfera cu o zi normală de lucru.

Vizitați site-ul nostru pentru a afla mai multe despre resursele financiare pentru acest program

Vizitați site-ul nostru aici pentru a afla mai multe despre acest program

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The School of Education celebrates four decades of involved teachers, devoted leaders and caring counselors. Our faculty and students are scholars and social justice advocates engaged within the diver ... Citeste mai mult

The School of Education celebrates four decades of involved teachers, devoted leaders and caring counselors. Our faculty and students are scholars and social justice advocates engaged within the diverse San Francisco Bay area and beyond. Citește mai puţin
San Francisco , San Jose , Sacramento , Santa Rosa + 3 Mai mult Mai Puțin