EdD în Leadership organizațional

Generalități

Programul de descriere

Dezvoltarea liderilor de învățare

Organizațiile din întreaga lume din diverse domenii precum educația, afacerile, societatea civilă și guvernul sunt provocate de o complexitate fără precedent. Ceea ce se cere acum liderilor organizaționali este adesea mult peste capacitățile lor actuale. Meridian's Ed.D. în Leadership organizațional a fost dezvoltat pentru a răspunde acestui decalaj de capacitate. Proiectarea curriculumului permite studenților să cultive o ecologie a competențelor în sprijinul propriilor capacități de lideri, precum și în antrenarea altor lideri și consultarea cu echipe și organizații. Studenții din acest program lucrează cu facultăți care sunt practicieni cu înaltă calificare și sunt profund angajați în proiecte transformatoare.

"Orice schimbare reală implică destrămarea lumii așa cum a cunoscut-o întotdeauna, pierderea a tot ceea ce a dat o identitate."

- James Baldwin

Concentrații disponibile

 • Coaching de dezvoltare
 • Arte expresive și de mișcare
 • Coaching pentru sănătate
 • Dezvoltare organizațională
 • Arta socială
 • Conducere transformatoare
 • Învățare transformatoare

office, startup, business

Obiectivele educaționale

 • Să cultive capacități de conducere care promovează transformarea creativă și culturală în cadrul organizațiilor.
 • Dezvoltarea abilităților de anchetă creativă care promovează inovația în organizații.
 • Dezvoltarea competențelor necesare pentru a facilita învățarea transformatoare, cu o înțelegere a dezvoltării umane pe mai multe domenii de practică și niveluri ale sistemelor umane.
 • Dezvoltarea competențelor de cercetare necesare pentru a conduce transformarea culturală și socială în slujba regenerării comunelor locale și globale.
 • Dezvoltarea competențelor necesare pentru proiectarea curriculum-urilor cu evaluări transformatoare și conduce organizații și inițiative educaționale la scară locală și globală.

Cerințe de absolvire

 • Studenții trebuie să completeze 92 de credite (920 de ore).
 • Studenții trebuie să participe la 5 reședințe.
 • Studenții trebuie să finalizeze un proiect de acțiune creativă (capstone).
 • Finalizarea unei cercetări originale Discertarea este necesară.
 • Studenții au maximum opt ani de la data inițială de înscriere pentru a finaliza acest grad.

Cerințe de admitere

 • O diplomă de licență este necesară pentru admiterea la programele de absolvire ale Meridianului.
 • Studenții prezintă un formular online de cerere împreună cu documente precum transcrieri oficiale, o declarație personală și scrisori de recomandare. Comitetul de admitere examinează toate cererile și invită candidații selectați să treacă la un interviu. Mai multe informații sunt disponibile pe pagina Procesul cererii.
 • Toți studenții sunt așteptați să cunoască limba engleză, deoarece toate instrucțiunile de la Meridian sunt oferite în engleză.

Structura academică

Structura academică Meridian oferă studenților flexibilitatea de a naviga în arhitectura curriculară a Universității în moduri care se potrivesc cu pasiunile, obiectivele profesionale și alte angajamente de viață.

Structura este proiectată pentru a servi un corp de studenți divers, care trăiesc pe tot globul, au viziuni culturale și clinice variate pentru cariera lor și se află în diferite etape ale călătoriei lor profesionale.

Studenții se înscriu la un program de licență, pot alege o concentrare și se înregistrează la unul sau mai multe cursuri în fiecare trimestru. În plus față de cursurile de bază pentru programul de gradul specific și cursurile de ancorare care reprezintă intenția de învățare transformativă a curriculumului Meridian, elevii selectează cursuri elective care se aliniează concentrării lor Meridianului, fundalului și carierei lor de carieră.

Format de învățare

Formatul de învățare hibrid al Meridianului este conceput pentru a permite studenților să își urmeze educația absolvită într-un ritm flexibil, combinând cursuri asincrone prin intermediul platformei personalizate de învățare socială a Universității, Pivot, apeluri video live cu facultăți, implicare sincronă a comunității studenților și reședințe la o săptămână la fața locului. . Combinând metodologii inovatoare de educație online cu apeluri video bogate și conexiuni de rezidență la fața locului, formatul de învățare al Meridianului permite studenților să contribuie la nivel local și să perceapă la nivel global.

În fiecare trimestru, studenții iau unul sau mai multe cursuri online de șapte săptămâni. Acest program oferă studenților timpul necesar pentru a se odihni, a se implica și a se pregăti. În plus, studenții participă la cel puțin două săptămâni de rezidență pe an universitar, până când își îndeplinesc cerințele de rezidență. Locuințele se desfășoară de luni până vineri pe tot parcursul anului, la Meridian's Bay Area Center și în alte locații distribuite la nivel mondial. Studenții pot selecta datele și locațiile de rezidență în funcție de circumstanțele personale și de aspirațiile lor profesionale.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Meridian University is dedicated to enabling human development through wise transformative impact across multiple domains of the public and private sectors with global reach and local value. Meridian’ ... Citeste mai mult

Meridian University is dedicated to enabling human development through wise transformative impact across multiple domains of the public and private sectors with global reach and local value. Meridian’s graduate degree programs in Business, Psychology, Education, and Transformative Leadership enable students to combine passion with a profession in service to larger social, cultural, ecological, and developmental goals. Meridian is accredited by the WASC Senior College and University Commission and approved by the US Department of Education for participation in the Federal Student Aid program. WASC is the Department of Education recognized regional accreditor for such schools as the University of California at Berkeley, UCLA, and Stanford University. Meridian’s licensable degrees have been recognized by the California Board of Behavioral Sciences and Board of Psychology for over 25 years. Citește mai puţin